Vakioveikkaus: Chelsea ei edelleenkään ole pomminvarma

Vakioveikkaus: Chelsea ei edelleenkään ole pomminvarma

Vakioveikkaus 1 palaa ”normaalina” pelikupongeille maaottelutauon jälkeen ja ennustettava rivi on jälleen vähintäänkin haastava. Ensimmäinen iso mietinnänaihe on jo heti kakkoskohteessa, että onko Chelsea liki 70 %:n pelikannatuksen arvoinen. 

Kakkoskohteessa Chelsea saa vieraakseen Aston Villan. Kaikki on teoriassa kuin pedattu Chelsean kurssin kääntämiselle, sillä Aston Villakin on kompuroinut viime kierroksilla. Nykyisellään Chelsea on kuitenkin erittäin haavoittuvainen, eikä se mielestäni ansaitse näin selkeää suosikkiasemaa. Todennäköisesti Jose Mourinhon miehistö alkaa voittamaan jossain kohtaa, mutta vielä siitä ei ole takeita. Villa on toki selkeästi heikompi, mutta huomioin sen yllätysmahdollisuuden varmistamalla kotivoiton ristillä.

Kohteesta numero neljä löytyy kierroksen pankki Manchester Cityn isännöidessä sarjanousija Bournemouthia. City ei ole ollut alkukaudella aivan niin suoritusvarma mitä sarjataulukko antaa ymmärtää, mutta sarjan heikoimpia joukkueita vastaan sen kuuluu olla kotonaan suursuosikki. Bournemouthin uskalias pelityyli saattaa yllättää heikompia joukkueita, mutta en usko kauttaaltaan vahvan Cityn astuvan banaaninkuoreen. Liki 80 %:n kannatus sisältää toki hieman ilmaa, mutta kotivoitto tässä kohteessa lienee yksi varmimmista merkeistä tämän viikon rivissä.

Kohde kuusi tarjoaa runsaasti harmaita hiuksia allekirjoittaneelle. Crystal P on ehkä hiuksenhieno suosikki West Hamia vastaan kotonaan, mutta toisaalta West Ham on nykyvireessään todella vaikea vastustaja. Erityisesti vieraskentällä ”Hammers” on kyennyt yllätyksiin. Materiaaleissa ei ole kovin suurta eroa puoleen tai toiseen, enkä laske kotietuakaan merkittäväksi hyödyksi Palacelle. Päädynkin vähemmän pelattuihin vaihtoehtoihin eli ristiin ja kakkoseen.

Viikon viimeinen poiminta tulee kohteesta numero yhdeksän, jossa Leeds saa vieraakseen alkukaudella vahvasti esiintyneen Brightonin. Ennen kauden alkua pidin molempia joukkueita jotakuinkin keskikastin porukoina, mutta Brighton on ollut alkukaudesta yllättävän vahva. Viime kierroksilla voitot ovat kuitenkin vaihtuneet tasapeleiksi. Leeds on tähän asti pettänyt kotifaninsa, sillä tilillä ei ole vielä ensimmäistäkään kotivoittoa tältä kaudelta! Joukkueet ovat kuitenkin mielestäni paperilla lähes tasavahvoja ja odotankin Leedsin petraavan kotisaldoaan kauden mittaan. Vieraita on pelattu hieman liikaa, joten valitsen merkeiksi ykkösen ja ristin kohteeseen numero yhdeksän.

VAKIOVEIKKAUS 1

Vakioveikkaus 1 | Pallomeri.net

JÄRJESTELMÄ 64 – Hinta 16,00€

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut