Video: Dynamo-tähti Vadim Shipachyov rottaili KHL:ssä – ruma isku vastustajan säkeille

KHL pelaajabudjetit Vadim Shipachyov Moskovan Dynamo / Pallomeri.net

Moskovan Dynamon tähti ja kapteeni Vadim Shipachyov sai ulosajon ottelussa Magnitogorskia vastaan lyötyään vastustajaa säkeille.

Moskovan Dynamo joutui nöyrtymään kotonaan Metallurg Magnitogorskille sunnuntain KHL-kierroksella, kun Magnitogorsk vei pinnat maalein 4-2.

Dynamon asiaa ei varsinaisesti auttanut se, että joukkueen ykköstähti ja kapteeni Vadim Shipachyov ajettiin ottelusta ulos hieman toisen erän puolivälin jälkeen.

Mainos alkaa:

Shipachyovin ulosajo oli myös aivan tarpeeton ja ääliömäinen, katsoipa sitä mistä kulmasta tahansa. Shipachyov näet huitaisi Magnitogorskin pelaajaa takaapäin suoraan säkeille joko tahallaan tai täydellistä huolimattomuuttaan.

Kumpikaan vaihtoehto ei ole erityisen mairitteleva, sillä vaikka Shipachyovin lyönnin voi tulkita myös kiekontavoitteluna, niin tapa, jolla hän sitä yrittää, vaikuttaa täysin tuhoon tuomitulta hänen asemastaan.

Shipachyovilla oli sikäli onnea, että hän ei tule saamaan pelikieltoa, vaan selviää sakoilla, jolloin KHL:n kurinpito on mitä todennäköisemmin tulkinnut tilanteen vahingoksi, joskin hyvin ajattelemattomaksi sellaiseksi.

Vadim Shipachyov kajauttaa vastustajaa suoraan säkeille ja saa ulosajon:

https://twitter.com/ThatPuckStick/status/1444685171723313157

Katso myös: Video: Kasperi Kapanen kihautti kaksi upeaa osumaa Detroitin verkkoon


Joukkueet: