Vaasan kaupunki saapui hätiin – Sport saa tukipaketista ison siivun

Liigan pudotuspelit Liigassa Vaasan Sport Risto Dufva Liiga - pallomeri.net

Vaasan kaupunki on saapunut avittamaan kaupungin kiekkoylpeyttä, Sportia. Vaasan kaupunginhallitus päätti maanantai-illan kokouksessaan.

Yhteensä kaupunki jakaa avustusta jäähallin, Elisa-stadionin sekä Botniahallin vuokriin 142 000 euroa, josta lohkeaa Sportille merkittävä summa.

– Siellä on aika monta seuraa. Uskon, että meidän osuutemme on noin 80 000 euroa, Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén arvioi Iltalehdelle.

Mainos alkaa

– Hieno vastaantulo kaupungilta ja minun mielestäni ihan perusteltukin. Meillä on aika paljon vuokrattua ravintolatilaa. On kioski- ja pubitiloja ja yksi ravintolakerros. Viranomaisrajoitusten takia niitä ei ole saatu käyttää. Siitä olemme keskustelleet, mikä voisi olla järkevä alennus tämän tyyppisessä tilanteessa.

Vaasan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Maria Tolppanen toivoi Ilkka-Pohjalaisessa julkaistun kommenttinsa mukaan, että avustustoimilla Sportin konkurssi saadaan vältettyä. Ihan näin dramaattisena Kurtén ei tilannetta näe.

– Ei se (konkurssi) varmasti ole lähellä, Kurtén sanoo.

– Emme me niin ole ikinä viestittäneet. Totta kai olemme viestittäneet, että tilanne on äärimmäisen tiukka. Myös sen olemme viestittäneet, että jutuissa, joissa emme ole saaneet vastinetta, olisi järkevää saada jonkin asteista vastaantuloa.

Kurtén alleviivasi kuitenkin tyytyväisyyttään siihen, että kaupunki ylipäätään lähti tukemaan alueen urheilua.

Tsekkaa myös: Video: Joonas Donskoi kihautti ensin tyhjiin ja sen jälkeen vielä tasakentällisin


Joukkueet: