Utahin uuden NHL-seuran nimiehdokkaat vuosivat julki – lisenssiä haettu seitsemälle vaihtoehdolle

Utahin NHL-joukkue NHL-joukkueen

Ehdokkaita Utahin uuden NHL-seuran nimeksi on tullut julki KSL:n selvitystyön myötä. Omistajan mukaan fanit äänestävät seuran nimestä.

NHL-jääkiekkoa pelataan ensi kaudella Utahin Salt Lake Cityssa, kun Arizona Coyotes myytiin halliongelmiensa takia ja joukkue joutui muuttamaan. Samalla on tietysti selvää, että seuran nimi muuttuu.

Seura pelaa ensi kaudella osavaltio Utahin nimellä, mutta nimen jälkimmäistä osaa ei ole vielä päätetty. Uusi omistaja Ryan Smith kertoi ESPN:n Pat McAfee Show’ssa että nimi tullaan valitsemaan fanien äänestyksellä, jossa eri vaihtoehtoja asetetaan toisiaan vastaan, kunnes vain yksi on jäljellä.

Mainos alkaa:

Smith ei suostunut paljastamaan nimivaihtoehtoja, mutta utahilaisen KSL:n toimittaja Ryan Miller raportoi, että eräs yhtiö olisi hakenut lisenssiä seitsemälle nimelle. Kyseisen yhtiön taustalta ei kyetty löytämään suoraa linkkiä seuran omistajiin, mutta Millerin mukaan lisenssejä hakenut taho on nähnyt niin paljon vaivaa ja käyttänyt hakemuksiinsa niin paljon rahaa, että kyseessä tuskin on ulkopuolisen tahon rahastusmielessä tekemiä lisenssihakemuksia.

Yhtiö haki lisenssejä nimille Utah Blizzard, Utah Fury, Utah HC, Utah Hockey Club, Utah Outlaws, Utah Venom ja Utah Yetis. Yhtiö laittoi hakemukset kaikista muita paitsi Outlaws- ja Yetis-nimistä kaksi päivää ennen virallista ilmoitusta seuran siirtymisestä.

Tsekkaa myös: Utahin kiekkofanit innostuivat omasta NHL-seurasta – Coyotes toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi