Pelaaja sekosi ja veti linjatuomaria turpaan junioriliiga USPHL:ssä – sai elinikäisen pelikiellon

USPHL-pelaaja elinikäinen pelikielto / Pallomeri.net

Junioriliiga USPHL:n South Shore Kingsiä edustanut Paul Halloran löi linjatuomaria ja sai elinikäisen pelikiellon.

Yhdysvalloissa toimivan junioriliiga United States Premier Hockey Leaguen johto on päättänyt langettaa poikkeuksellisen kovan tuomion jäällä tapahtuneesta väkivallanteosta. USPHL:n johto tiedotti asettaneensa South Shore Kingsin Paul Halloranin elinikäiseen pelikieltoon.

Syynä kovaan rangaistukseen oli aivan järjetön ylilyönti, johon Halloran syyllistyi. Hän ajoi ensin pelitilanteessa päin linjatuomaria, joka pisti pelin poikki ja oli heittämässä Hallorania ulos ottelusta.

Selvästi kuumana käynyt tuomari viuhtoi käsillään vihaisesti ja antoi ilmiselvästi varsin kipakkaa palautetta käsiään levitelleelle Halloranille. Hetken tuomaria kuunneltuaan paloivat 20-vuotiaan Halloranin hermot. Hän luisteli linjatuomarin eteen ja tempaisi tätä kunnolla turpaan.

Videon perusteella näyttäisi siltä, ettei Halloran ehtinyt enempää iskuja antamaan, mutta yksikin on aina liikaa. Näin ajatteli myös liigan johto, joka totesi, että heillä on täydellinen nollatoleranssi väkivaltaiseen käytökseen tuomaristoa kohtaan.

Junioriliiga USPHL:n kurinpito antoi South Shore Kingsin Paul Halloranille tästä tilanteesta elinikäisen pelikiellon:

Katso myös: HPK:n Eetu Laurikainen hörppäsi rumasti – JYP:n Anttoni Honka rannasi kiekon sisään omalta siniviivalta