Video: Aivan tajuton touchdown – Tyler Lockett kahmaisi huikean kopin maalialueen kulmassa

Tyler Lockett

Seattle Seahawksin laitahyökkääjä Tyler Lockett sai katsojat haukkomaan henkeään uskomattomalla syötön vastaanotollaan torstain NFL-kierroksella.

Seattle Seahawks ja Los Angeles Rams tarjoilivat NFL-katsojille upean ja monivaiheisen näytelmän, jonka Seattle vei kotikentällä nimiinsä niukasti pistein 30-29.

Ottelun sykähdyttävin suoritus nähtiin kuitenkin jo avausneljännekselle, kun Seattlen pelinrakentaja Russell Wilson ajautui vaikeaan paikkaan. Ramsin puolustus sai syötön aiotut kohteet merkattua ja linjamiehet pääsivät yrittämään säkitystä. Wilson pääsi lähtemään kolmea kohti rynnivää linjamiestä karkuun lähtemällä sivurajaa kohti.

Wilson näki kaukana maalialueella laitahyökkääjä Tyler Lockettin ja linkosi syötön häntä kohti. Jos oli Wilson vaikeassa paikassa, niin eipä Lockettinkaan tehtävä helpoimmasta päästä ollut. Hänen piti pelata itsensä vapaaksi ja napata syöttö kiinni aivan sivurajan tuntumasta.

Lockett onnistui kurottamaan pallon hyppysiinsä sekä osoitti uskomatonta kropanhallintaa saamalla molemmat jalkansa takaisin maahan juuri ja juuri ennen rajan ylittämistä ja siten viimeistelemällä huikean touchdownin.

Seahawks tasoitti Lockettin touchdownilla lukemiksi 6-6.

Tyler Lockett nappaa Russell Wilsonin syötön kiinni:

Katso myös: 12-vuotias Myli Harpold heitti uskomattoman sokkokorin


Pelaajat:
Joukkueet: