Video: Uskomaton Ajax jatkoi sensaatiomaista marssia! Juventus lähti lauluun!

PAOK-Ajax eredivisie Ajaxin

Ajax teki täysin maagisen suorituksen jälleen Mestarien liigassa, kun joukkue lähetti Mestarien liigan puolivälierissä Juventuksen lauluun.

Juventus lähti toiseen osaotteluun suosikkina, sillä se oli onnistunut hakemaan Amsterdamista 1-1-tasapelin. Torinolaiset saivat täydellisen startin ottelulle, kun Cristiano Ronaldo iski 1-0-johtomaalin 28. minuutilla. Ajax ei kuitenkaan tappioasemasta hätkähtänyt, vaan joukkue nousi nopeasti tasoihin, kun Donny van de Beek pääsi hieman vahingossa maalipaikkaan ja sijoitti pelivälineen varmasti sisään.

Toisella jaksolla Torinossa nähtiin ainoastaan yksi joukkue, sillä Ajaxin täysin käsittämätön esitys laittoi Juventuksen täysin polvilleen. Juventus pysyi pelissä mukana ainoastaan maalivahti Wojciech Szczesnyn torjunnoilla.

Lopulta puolalainenkin oli täysin voimaton, kun Ajaxin kapteeni Matthijs de Ligt nousi kulmapotkussa korkeimmalle ja puski hollantilaiset sensaatiomaiseen johtoon.

Juventus ei saanut alkuunkaan kiriä aikaiseksi, vaan Ajaxin nuori joukkue pelasi hämmästyttävän kypsästi loppuun asti. Näin ollen hollantilaisten unohtumaton tarina ei ota millään loppuakseen, sillä Real Madridin lisäksi nyt myös Juventus oli totaalisen voimaton Ajaxin käsittelyssä.

Ajax laittoi Juventuksen lauluun Matthijs de Ligtin osumalla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

C More esittää kaikki F1-kauden, MotoGP:n, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, Timanttiliigan ja La Ligan tapahtumat suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi