Video: Veskari kiskaisi maalin USHL:ssä – tuomari antoi juhlinnasta käytösrangaistuksen

Todd Scott Tri-City Storm / Pallomeri.net

USHL:n Tri-City Stormin maalivahti Todd Scott teki maalin ja villiintyi niin tymäkästi, että tuomari katsoi asiakseen puuttua juhlintaan.

Yhdysvallan juniorikiekkosarja USHL:n lauantain kierroksella Tri-City Storm isännöi Sioux Falls Stampedea ja voitti ottelun maalein 7-4. Ottelu sisälsi myös melkoisen harvinaisuuden, eli maalivahdin tekemän maalin.

Maali syntyi kolmannessa erässä ajassa 19:32, kun Stormin maalivahti Todd Scott kiskaisi kiekon sisään. Hän katkaisi Stampeden lähettämän päätykiekon ja saatuaan pelivälineen haltuunsa oman maalinsa kulmalla lähetti vedon matkaan.

Veto nousi juuri sopivasti kenttäpelaajien yli ja painui aina tyhjän Stampede-maalin oikeaan alakulmaan asti. Scott käynnisti tämän jälkeen villit maalijuhlat ja säntäsi oman vaihtoaition eteen juhlimaan joukkuetovereidensa kanssa. Hän kävi myös kaukalon kulmassa juhlimassa paikalla olleen yleisön edessä.

Scottin juhlinta ei kuitenkaan miellyttänyt ottelun päätuomaria, joka melko käsittämättömästi päätti antaa Scottille kahden minuutin rangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä. Scott ei ainakaan videokuvan perusteella tehnyt mitään ihmeellistä, vaan riemuitsi vain täydellä antaumuksella maalistaan.

Tri-City Stormin maalivahti Todd Scott riipaisee maalin USHL:ssä, vetää juhlinnan överiksi ja saa kakkosen:

Katso myös: Video: Nöyryyttävä häkki AHL:ssä – Rockford-pakki lämäsi kiekon pussiin keskialueelta