Usain Bolt loisti ja loukkaantui hyväntekeväisyyspeleissä – ensin huikea maalisyöttö, sitten paukahti akillesjänne

Usain Bolt

Pikajuoksulegenda Usain Bolt loukkaantui pahasti hyväntekeväisyysottelussa, jossa hän ehti myös säväyttää taidonnäytteellään.

Usain Bolt, 37, satutti akillesjänteensä hyväntekeväisyysottelussa Stamford Bridgellä sunnuntaina. Mies kannettiin paareilla pois futiskentältä. Tilanteesta leviää videoklippi.

Bolt toimi hyväntekeväisyysottelussa muun maailman joukkueen kapteenina, kun tähtinippu kohtasi Englannin futislegendoja.

Mainos alkaa:

Pelin jälkeen Bolt kertoi Instagramissa, että hänen akillesjänteensä oli revennyt. Mies julkaisi kuvan, jossa hänen oikea jalkansa oli tuhdissa paketissa.

Boltin vamma tuli toisella puoliajalla, kun hän oli menossa ottamaan palloa pois Jermain Defoelta. Katkoyritys jäi kesken, kun Bolt loukkaantui jo ennen kontaktia ja jäi nurmen pintaan makaamaan. Defoe sen sijaan kirmasi maalintekoon.

Bolt oli ennen loukkaantumistaan näkyvästi esillä. Hän alusti upeasti muun muassa Alessandro Del Pieron 2–2-maalin. Ottelu päättyi Englannin 6–3-voittoon.

O1

O2

O3

O4

Katso myös: Täysin uskomaton tuomio Chilen 3. tasolla – Melipillan maalivahti tönäisi vastustajaa kevyesti, pallo pilkulle