Video: Järjetöntä sikailua jalkapallokatsomossa – USA:n pelaajat kahdesti pullo- ja tuoppisateessa, viisi ihmistä pidätetty

concacaf nl finaali usa-meksiko / Pallomeri.net

CONCACAF:n Nations Leaguen finaali oli dramaattinen peli, jossa faneilla keitti yli ja USA:n pelaajat saivat niskaansa pulloja sekä tuoppeja.

USA voitti Meksikon Amerikan kansojen liigan, eli CONCACAF:n Nations Leaguen finaalissa jatkoajan jälkeen maalein 3-2. Ottelu oli dramaattinen ja sen myötä myös katsojat elivät tunteella mukana, mutta tunnelataus purkautui pariin otteeseen varsin rumalla tavalla.

Kun Christian Pulisic teki USA:lle voittomaaliksi jääneen osuman ottelun 114. minuutilla ja jenkkijoukkue juhli maalia päätyrajan tuntumassa, alkoi katsomosta lennellä tavaraa heidän päälleen. Meksikolaiskatsojat linkoivat valtavan määrän pulloja ja tuoppeja yhdysvaltalaisten niskaan. Tässä välissä myös Borussia Dortmundia edustava Giovanni Reyna sai täyden astian suoraan päähänsä ja loukkaantui tilanteessa.

Toinen hässäkkä nähtiin otelun loppuhetkillä meinattiin, kun Meksikon Andres Guardado rikkoi Pulisicia. Sivurajan tuntumaan syntynyt kahakka sai meksikolaiskatsojat jälleen viskomaan pulloja ja tuoppeja pelaajien päälle. Tällä kertaa pahimman osuman sai Meksikon pelaaja, jolle ei ilmeisesti käynyt kuitenkaan kuinkaan.

Stadionin turvallisuushenkilökunta tutki turvakameroiden kuvia ja tunnisti osan heittäjistä. Kaikkiaan viisi ihmistä pidätettiin, mukaan lukien henkilö, joka osui Reynaa päähän. Häntä odottavat rikossyytteet sekä myös elinikäinen porttikielto Empower Field -stadionille.

USA:n pelaajat joutuivat kahdesti pullo- ja tuoppisateeseen CONCACAF:n Nations Leaguen finaalissa:

Katso myös: Video: Erotuomari veti koomisen tiukkaa linjaa Brasiliassa – piti turvavälin kunnossa vaparisuihkeella


Joukkueet: ,