USA kokoaa aivan tajutonta nippua MM-kisoihin – nämä NHL-tähdet tulossa mukaan

USA
Kuva: Getty Images

USA on lähtemässä aivan jäätävän kovalla nipulla jääkiekon MM-kisoihin, sillä mukaan on tulossa useita todella kovan luokan NHL-pelaajia.

Jenkkien puolella MM-turnaus kiinnostaa poikkeuksellisen paljon tänä vuonna, koska nyt on sauma antaa näyttöjä ensi vuonna pelattavaan 4 Nations Face-off -turnaukseen. Tämä on saanut NHL-tähdet liikkeelle isolla rintamalla, sillä toimittaja Andy Stricklandin mukaan jenkkien joukkueeseen ovat liittymässä Johnny GaudreauCole CaufieldTage ThompsonLuke HughesShane PintoBrady TkachukSeth Jones sekä Trevor Zegras.

Nimilista on todellakin hurja, sillä kaikki nämä ovat todistaneet tasonsa NHL:ssä ja ovat aivan eliittiluokan pelaajia. Esimerkiksi Tage Thompson iski viime kaudella NHL:ssä 94 pistettä. Puolestaan Tkachuk on rikkonut tällä kaudella 70 pisteen rajan ja viime kaudella 80 pisteen rajan.

Mainos alkaa:

Näiden vahvistusten ansiosta USA on pakko laskea suurimpien mestarisuosikkien joukkoon. Nyt onkin todellinen mahdollisuus sille, että vuosikymmenten kuiva putki katkeaa Prahassa.


Joukkueet: