USA-Suomi näkyy TV:stä ilmaiseksi – näin aukeaa live stream

USA Kanada Suomi Nuoret Leijonat u20 mm-kisat
Kuva: Getty Images

Nuoret Leijonat pelaavat tänänkin vuonna U20 MM-kisoissa mitaleista. Näin katsot USA-Suomi-välieräottelun TV:stä.

Nuorille Leijonille megakerroin 34.00 MM-välierään! Nappaa tästä!

Nuoret Leijonat löi pöytään melkoisen suorituksen puolivälierissä, kun Ruotsi kaatui viimeisen minuutin osumalla 3-2. Suomi oli ottelussa jo 0-2-tappiolla, mutta tämä ei nuoria sankareita haitannut, vaan peliesitys parani huimasti kahdessa viimeisessä erässä ja tuloksena oli ansaittu voitto.

Välierässä vastaan asettuu USA, jota voidaan pitää yhtä pykälää vielä kovempana vastuksena. Näin ollen Suomen pitää saada koneestaan jälleen irti hieman lisää. Mahdotonta voittaminen ei todellakaan ole, joten luvassa on suorastaan hurja trilleri.

Mainos alkaa

Välierä on ohjelmassa maanantain ja tiistain välisenä yönä klo 4:30.

NÄIN KATSOT USA-SUOMI-OTTELUN SUORANA LÄHETYKSENÄ TV:STÄ

Jääkiekon U20 MM-kisojen televisio-oikeudet ovat tänä vuonna Discoveryn omistuksessa. Se tarkoittaa sitä, että pelit tulevat TV5:n sekä Dplay-palvelun kautta. Suomen ottelut näkyvät tietysti ilmaiseksi juuri TV5-kanavalta. Maksullisen Dplayn puolelta on nähtävissä kaikki turnauksen ottelut, mikä on poikkeuksellista, sillä aikaisemmin vain Suomen ottelut ovat olleet nähtävillä sekä tietysti turnaukset pudotuspelit.

Nyt kiekkofanit saavat todellista viihdettä loppuvuoteen sekä alkuvuoteen 2021, kun U20-pelaajien vauhdikkaita otteluita on tarjolla televisiosta jokaisena päivänä. U20 MM-kisojen otteluohjelma on tiivis ja sehän kelpaa enemmän kuin hyvin lätkäkansalle.