Video: USA:n hyökkääjä veti todella ruman taklauksen Eemil Erholtzin selkään – selvisi kaksiminuuttisella

USA John Beecher / Pallomeri.net

USA:n hyökkääjä John Beecher jyräsi Suomen Eemil Erholtzin selästä laitaan. Taklaus oli törkeä, mutta siitä huolimatta Beecher sai vain 2 min rangaistuksen.

USA:n ja Suomen välinen U20 MM-kisojen puolivälierä käynnistyi erällä, josta kuullaan varmasti parranpärinää pelin jälkeen. Ensin Suomen Kristian Tanus kajautti vastustajaa kyynärpäällä päähän, mutta selvisi ilman rangaistusta. Tanuksen liike tosin näytti sikäli tahattomalta, että hän oli selkäpäin vastustajaan ja huitaisi kättään taaksepäin. Siitä huolimatta osuma oli melko kova ja liike holtiton, joten Tanus selvisi kuin koira veräjästä.

Sen sijaan Yhdysvaltojen John Beecherin taklaus Suomen Eemil Erholtziin ei jättänyt mitään epäselvyyksiä. Beecher rysäytti laidasta irti ollutta Erholtzia kovalla voimalla suoraan selkään ja Erholtz lensi kasvot edellä päin laitaa. Beecherille sentään tuomittiin rangaistus, mutta käsittämättömästi hänelle puhallettiin vain kahden minuutin rangaistus laitataklauksesta.

Mainos alkaa

Teko täytti vähintäänkin 2+10 minuutin rangaistuksen tunnusmerkistön eikä ulosajokaan olisi ollut missään nimessä vääryys. Ottelu meni ensimmäiselle erätauolle lukemissa 0-0.

USA:n John Beecher taklaa Eemil Erholtzia selkään:

Katso myös: Video: Kanadan Nolan Foote ajettiin ulos jo 53 sekunnin jälkeen – kohdistuiko taklaus päähän?


Joukkueet: ,