USA ja Saksa taistelevat MM-pronssista

USA Saksa pudotti Sveitsin mm 2021 / Pallomeri.net

Jääkiekon MM-kisojen pronssiottelussa nähdään vastakkain USA ja Saksa. Tässä live stream klo 15:15 alkavaan otteluun!

Näin katsot USA – Saksa -ottelun

USA kärsi karmean pettymyksen lauantaina, kun joukkue hävisi Kanadalle välierässä. Näin ollen maa kirous finaaliin pääsystä jatkuu ja se jos, mikä syö syvältä. Saksalle jo välieräpaikka on hurja saavutus, mutta tapa, jolla se hävisi Suomelle on varmasti suuri pettymys. Loistavasti Leijonia vastaan pelannut Saksa omasi kaikki mahdollisuudet voittoon, mutta lopulta tuloksena oli paikka pronssiotteluun.

Saksan joukkueen on varmasti kuitenkin huomattavasti helpompi psyykata itsensä pronssiotteluun kuin jenkkien. Toisaalta jenkkien joukkueesta löytyy laatua enemmän, joten se laittaa puntit melko tasoihin. Saksalle mitalin voittaminen olisi uskomaton saavutus ja varmasti moni ainakin Suomessa tuntee sympatiaa joukkuetta kohtaan. Nähtäväksi jää, että kumman joukkueen kaulaan ripustetaan MM-pronssit.

Mainos alkaa

Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!