USA:n presidentinvaalit: Kertoimet Joe Bidenin puolella – yllättääkö Trump?

vedonlyöntimarkkina USA presidentinvaalit kertoimet joe biden donald trump vaalit

USA:n presidentinvaalit ovat edessä tiistaina ja kertoimet ainakin viestivät vahvasti sitä, että Joe Biden nousee Donald Trumpin paikalle Yhdysvaltain presidentiksi.

Joe Bidenin vedonlyöntikerroin valinnalle on jatkuvasti pyörinyt 1,50:n paremmalla puolella, ja tällä hetkellä se on peräti 1,58 (tilanne vaalipäivän aamuna). Mikäli Donald Trumpin voittoon haluaa uskoa, saa rahansa takaisin noin 2,44-kertaisena.

Tsekkaa myös tämä tarjous: Sekä Bidenille että Trumpille megakerroin 30.00!

Trump yllätti kaikki viime kerralla, mutta voiko sama toistua uudelleen?

Coolbet tarjoaa vaaleihin myös runsaasti erikoiskohteita, sillä veikkaamaan päästään niin valitsijamiesten ääniä kuin Bidenin sekä Trumpin kannatusprosenttejakin.

USA:n presidentinvaalit: Miten äänet jakautuvat?

Valtakunnallisten äänien odotetaan menevän Bidenille, sillä Trumpin ”rajaksi” on asetettu 45 prosenttia. Yli 45 prosenttia valtakunnallisista äänistä tarjoaa Trumpille kertoimen 1,80, kun taas alle 45 prosentin vaihtoehdolla se on 1,91.

Hieman viihdepitoisempiakin kohteita löytyy, sillä onhan leikissä mukana Kanye West, jolle varsinaista menestystä ei kuitenkaan povata. Westin äänisaalista pääsee kuitenkin veikkaamaan: Haaliiko hän yli vai alle 300 000 ääntä (Yli 2,25 / alle 1,58)?

COOLBETIN KERTOIMIIN!