USA kokoaa aivan hirmuista unelmajoukkuetta olympialaisten koripalloon

LeBron James USA
Kuva: Getty Images

USA on lähtemässä ihan tosissaan mukaan Pariisin olympialaisiin, sillä jalkeilla on tulossa aivan käsittämättömän kova joukkue.

Pariisin Olympialaiset tulevat olemaan maajoukkuekoriksen puolella isoin turnaus vähään aikaan. Jos MM-kisoissa ja EM-kisoissa useat tähdet jäävät sivuun, niin olympialaisten suhteen tilanne on täysin toinen. Tämä tulee näkymään myös jenkkien rosterista, johon on saapumassa maan kaikki kovimmat tähdet.

ESPN:n mukaan USA on julkaisemassa 11 pelaajan miehistön, joten yksi paikka jätetään vielä auki. Kokoonpanon suurimmat tähdet ovat LeBron JamesStephen CurryKevin Durant ja Joel Embiid.

Mainos alkaa:

Myöskään muut pelaajat eivät kalpene yhtään näille herrasmiehille, sillä mukaan ollaan valitsemassa myös Anthony DavisDevin Booker, Anthony EdwardsJayson TatumJrue HolidayBam Adebayo ja Tyrese Haliburton.

Näin ollen ei ole kahta sanaa siitä, että mikä joukkue lähtee miesten koripalloon ennakkosuosikkina, sillä materiaalin puolesta kukaan ei pysty millään laittamaan vastaan.

Yhdysvallat on myös dominoinut viimeisimmissä olympialaisissa, sillä edellisen kerran joku toinen maa on voittanut vuonna 2004, kun Argentiina nousi mestariksi.