US Open live stream 2020 – näin näet ottelut ilmaiseksi!

US Open live stream 2020 televisiointi

US Open 2020 käynnistyy maanantaina 26. elokuuta huipentuen 8. syyskuuta pelattavaan finaaliin. US Open live stream on saatavilla ilmaiseksi!

Tennis: US Open live stream ja televisiointi

Kaikki US Openin ottelut näet maksutta Unibet-TV:stä! Alapuolelta löydät ohjeet lähetysten katsomiseen.

Sinulla tulee ainoastaan olla 1€ positiivista saldoa pelitililläsi, ja koko live stream -kattaus on sen jälkeen katsottavissa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Mainos alkaa

TV:n osalta turnaus on tuttuun tapaan Eurosportin heiniä. Eurosport Playerissa voit yllä mainitun live streamin tapaan valita, miltä kentiltä otteluita haluat katsoa.

Viime vuonna turnauksen vei nimiinsä Rafael Nadal, mutta tänä vuonna espanjalainen ilmoitti jo hyvissä ajoin jättävänsä kisan väliin koronaviruspandemian vuoksi. Vetäytymisestään on ilmoittanut myös Roger Federer. Novak Djokovicin mukanaolo on hyvin todennäköinen, joten onkin sanomatta selvää, että hän lähtee kisaan ennakkosuosikkina.

Emil Ruusuvuori mukana

Vallitsevista olosuhteista johtuen useiden kärkipelaajien osallistuminen voidaankin varmistaa vasta siinä kohtaa, kun ”seisotaan lähtöviivalla”, eli turnauksen käynnistyessä.

Iloinen asia on kuitenkin se, että suomalaispelaaja Emil Ruusuvuori nähdään US Openissa tänä vuonna. On mielenkiintoista nähdä, miten Ruusuvuori suorittaa uransa ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa!

US Open 2020 alkaa maanantaina 31. elokuuta ja päättyy miesten finaaliin, joka pelataan sunnuntaina 13. syyskuuta.

US Open -finaalin parhaat palat viime vuodelta:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.