US Open 2019: Turnauksen kaavio, aikataulut & televisiointi

US Open 2019: Turnauksen kaavio, aikataulut & televisiointi

US Open 2019 käynnistyy maanantaina 26. elokuuta huipentuen 8. syyskuuta pelattavaan finaaliin. Miesten puolella mestaruutta puolustaa Novak Djokovic.

Yhdysvaltain avoin tennisturnaus päättää samalla Grand Slamien vuoden 2019. Australiassa mestaruuden vei nimiinsä Djokovic, Roland Garrosissa Rafael Nadal ja viimeisimpänä Wimledonissa jälleen Djokovic, kun hän kaatoi trillerimäisessä viisituntisessa finaalissa Roger Federerin erin 3-2.

”Djoker” lähtee myös alkavaan US Openiin selvänä ennakkosuosikkina, mutta mielenkiintoa tuo se fakta, ettei sebialaisen valmistautuminen sujunut lainkaan odotettuun tapaan. Hän nimittäin hävisi Cincinnatin Masters-turnauksen välierän Daniil Medvedeville, joka lopulta kruunattiin myös kyseisen kisan voittajaksi.

Turnausvoitto nostikin venäläispelurin Djokovicin, Nadalin, Federerin ja muiden tuttujen nimien ykköshaastajaksi tämän vuoden kilpaan US Openin herruudesta.

Naisten puolella hallitseva mestari on Japanin Naomi Osaka.

US Open 2019 – kaavio:

Miesten kaksinpeli

Naisten kaksinpeli

Miesten nelinpeli

Naisten nelinpeli

Turnauksen aikataulu & pelisysteemi:

US Open alkaa tänä vuonna karsintojen merkeissä maanantaina 19. elokuuta ja varsinainen turnaushan pääsee vauhtiin tasan viikkoa myöhemmin 26.8.

US Open 2019 etenee alustavan aikataulun mukaan niin, että puolivälierien pariin – niin miehissä kuin naisissakin – päästään tiistaina ja keskiviikkona 3.9.-4.9. Välierät puolestaan ovat edessä torstaina (naiset) ja perjantaina (miehet).

Naisten finaali pelataan lauantaina 7. syyskuuta ja turnauksen päättävä miesten finaali sunnuntaina 8. syyskuuta.

Turnauksessa on miesten puolella käytössä paras viidestä -systeemi, eli ottelun voittoon tarvitaan kolme voitettua erää. Naisten turnauksessa käytössä on paras kolmesta systeemi, eli kaksi voitettua erää tuovat voiton.

US Openin alustavaan aikatauluun voit tutustua tarkemmin TÄSTÄ LINKISTÄ.

US Open 2019: Live Stream & televisiointi

Kaikki US Openin ottelut näet ilmaiseksi Unibet-TV:stä! Alapuolelta löydät ohjeet lähetysten katsomiseen.

Sinulla tulee ainoastaan olla 1€ positiivista saldoa pelitililläsi, ja koko live stream -kattaus on katsottavissa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

TV:n osalta turnaus on tuttuun tapaan Eurosportin heiniä. Eurosport Playerissa voit itse valita, miltä kentältä haluat otteluita seurata, kun taas puolestaan pääkanavien puolella tv:ssä ja Playerissa näytetään niin sanotusti ”kuumimmat matsit”.

Nouseeko Novak Djokovic, tai joku muu ”vanhoista tutuista” jälleen korkeimmalle korokkeelle, vai joko joku nuorista haastajista onnistuisi hyökkäämään toden teolla parrasvaloihin? Se selviää elokuun lopussa ja syyskuun alussa – viimeistään, kun finaalin ottelupallo on lyöty kenttään New Yorkissa 8. syyskuuta.

Nyt on aika nauttia kauden viimeisestä Grand Slamista!

Viime vuoden US Open -finaalin parhaat palat (Djokovic vs. Del Potro:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut