Uruguay voittoon viime hetken maalilla – Mo Salah istui vaihtopenkillä koko ottelun

Uruguay MM-kisat / Pallomeri.net

Uruguay joutui erittäin tiukille heti MM-avauksessaan, sillä tiiviisti puolustanut Egypti ei antanut mitään ilmaiseksi selvälle suosikille.

Uruguayn suurimmat tähdet Luis Suarez ja Edinson Cavani pysyivät kohtuullisen hyvin kurissa, mutta onnistui tähtikaksikko muutamaan otteeseen yhteispelissään. Pelin parhaimmat paikat syntyivät Barca-tähti Suarezille, joka ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa.

Myös Cavani sai oman tonttinsa ottelun lopussa, kun mies pyssytti vaparista pallon tolppaan. Vain hetki tästä ja Uruguayn pelaajat pääsivät juhlimaan odotettua voittomaalia, kun Jose Gimenez nousi keskityspallossa korkeimmalle ja puski ottelun ainokaisen 89. minuutilla.

Mainos alkaa

Egyptin suurin tähtipelaaja Mo Salah ei päästänyt irti ollenkaan, vaan Mestarien liigan finaalissa loukkaantunut pikakiituri seurasi koko 90 minuuttia vaihtopenkin puolelta.

Pallomeri.net tarjoaa jalkapallon MM-kisat -osion, josta löydät muun muassa kaikkien MM-joukkueiden kokoonpanot sekä otteluohjelman! Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tsekkaa myös:

Futiksen MM-kisat 2018: Lohkot

Futiksen MM-kisat 2018 – otteluohjelma & aikataulut

Jalkapallon MM-kisojen viralliset nettisivut