Video: Chris Weidmanin jalka katkesi järkyttävästi – Uriah Hall voitti UFC-ottelun antamatta yhtään iskua

Uriah Halla vs Chris Weidman UFC 261 / Pallomeri.net

UFC 261 piti sisällään monta huikeaa hetkeä, mutta myös yksi kammottavakin, kun Uriah Hall voitti Chris Weidmanin tämän jalan katkettua.

Vapaaottelupromootio UFC palasi yleisön eteen ryminällä, kun Floridan Jacksonvillessä järjestetty UFC 261 -otteluilta mäiskittiin aikakirjoihin promootion ilmoituksen mukaan täyden tuvan edessä, eli paikalla oli heidän ilmoituksensa mukaan peräti 15 000 vapaaottelun ystävää.

Paikalle saapunut yleisö todella sai rahoilleen vastinetta, sillä varsinkin illan pääkortti oli täynnä huikeita tapahtumia. Ensimmäinen niistä oli kuitenkin äärimmäisen karmaiseva, mutta samalla myös historiallinen.

Mainos alkaa

Tämä tapahtui, kun Uriah Hall ja Chris Weidman ottivat yhteen keskisarjan ottelussa. On tosin vähän kyseenalaista kutsua sitä otteluksi, sillä kaikki oli ohi 17 sekunnissa. Weidman potkaisi Hallia jalkaan ja hänen oikea jalkansa katkesi potkun voimasta. Weidman ei huomannut asiaa heti, vaan vasta, kun yritti astua jalalle.

Weidman lakosi kanveesiin ja katkenneen jalan aiheuttama valtava kipu löysi luokse. Ottelu päätettiin välittömästi ja näin Hallista tuli UFC-historian ensimmäinen ottelija, joka voitti ottelunsa antamatta edes yhtä ainutta iskua.

Uriah Hall voittaa ottelunsa ilman ainuttakaan iskua, kun Chris Weidmanin jalka pettää karmaisevalla tavalla:

Katso myös: Video: Koira juoksi radalle yleisurheilukisoissa – jätti ihmiset taakseen ja tykitti huiman 100m ajan