Urheiluvisa: Veikkaa ja voita hulppea VIP-matka Lappiin – kaksi parasta palkitaan

urheiluvisa

Viikonlopun urheiluvisa tarjoaa todella unohtumattoman palkinnon, sillä kaksi parasta veikkaajaa voittaa uskomattoman VIP-matkan Lappiin.

Nyt laitetaan urheilutietämys peliin, sillä pääset vastaamaan 10 tiukkaan kysymykseen. Kaksi parasta veikkaajaa voittaa VIP-matkan Lappiin. Palkinto on yhden hengen reissu ja se pitää sisällään unohtumatonta ohjelmaa talven ihmemaassa. Matka-aika on 31.3. – 3.4.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! VOITTAJAAN ON OTETTU YHTEYTTÄ!

NÄIN OSALLISTUT KISAAN:

1. Vastaa kysymyksiin lauantaihin 19.3. klo 17:00 mennessä. Huomioi kisan vaatimukset, ettei palkinto mene sen vuoksi sivusuun.

2. Veikkaus tulee jättää 19.3. klo 17:00 mennessä.

4. Kisan pääpalkinnon voittaa kaksi eniten oikeita vastauksia tiennyttä veikkaajaa, jotka ovat täyttäneet kilpailun ehdot.

5. Vain yksi kisaveikkaus per asiakas. Tarkemmat säännöt alla.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

1. Kilpailu on käynnissä 16.3. klo 12:00 – 19.3. klo 17:00

2. Kilpailussa palkitaan kaksi eniten oikeita vastauksia saanutta kilpailijaa. Palkintona on yhden hengen uskomaton VIP-matka Lappiin, joka pitää sisällään erilaisia aktiviteetteja talven ihmemaassa sekä tietysti kaikkea muuta kivaa. Matka-aika 31.3. – 3.4.

3. Vain yksi osallistuminen per kilpailija. Useammin osallistuneet suljetaan pois kilpailusta.

4. Kilpailun voittaa eniten oikeita vastauksia urheiluvisassa saanut veikkaaja.

5. Jos useammalla kuin yhdellä kilpailijalla on yhtä monta oikeaa vastausta veikkauskilpailussa, voittajat ratkaistaan ekstrakysymyksen perusteella (20.3. klo 22:00 El Clásicon avausmaalin syntyaika). Mikäli tämäkin vastaus on sama, niin voittajat arvotaan. Voittajat julkaistaan Pallomeri.netin sivuilla maanantaina 21.3.

6. Kilpailun tulos määräytyy virallisten tulosten mukaan.

7. Kilpailun voittajiin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti. Osallistumalla kilpailuun, osanottajat hyväksyvät, että heille saa joko soittaa tai lähettää sähköpostia ilmoittaakseen kilpailun voitosta. Osallistumalla kilpailija antaa Pallomeri.net -sivustolle oikeuden tarkistaa kilpailuun liittyvien vaatimusten täyttymisen.