Urheiluviikko täynnä huipputapahtumia: Katso viikon urheilukalenteri!

Vuoden kolmas viikko tarjoaa jälleen huippu-urheilua usean lajin toimesta. Kokosimme urheilukalenteriin toistaiseksi lähes neljäkymmentä tapahtumaa seurattavaksi tälle viikolle. Kenties suurin herkkupala odottaa vasta sunnuntaina kun legendaarisessa kamppailussa Valioliigassa kohtaavat Liverpool ja Manchester United. Luvassa on jälleen loistava urheiluviikko!

Maanantaina snookeria ja huippufutista

Maanantaille ehdotamme Snookerin Masters -turnauksen ottelua ja Loimaa Bisonsin VTB-liigan matsia. Tiistain täyttää erityisesti jääkiekko ja Urheilugaala. Illalla on luvassa myös Valioliigaa Newcastlen ja Manun kohtaamisessa – todellinen keskiviikon herkku alkaa kello 22.00 kun yhteen lyövät Arsenal ja Liverpool. Valitsimme listoille lisäksi Korisliigan huippukamppailun Töölön Kisahallista.

Snookerin Masters -turnaus on vuoden toiseksi tärkein tapahtuma biljardin kuninkuuslajissa. Läpi viikon tapahtumassa pelataan todellisia superotteluita Eurosportin ja Unibet TV:n taajuuksilla. Ronnie O´Sullivan pelaa ensimmäisen ottelunsa Mark Williamsia vastaan tiistaina – nähdäänkö The Rocket myös seuraavilla kierroksilla ja toivottavasti jopa sunnuntain finaalissa? Tapahtumia on jokaiselle päivälle.

Ampumahiihto nousemassa hittilajiksi

Torstaita vietetään muun muassa ampumahiihdon parissa. Kaisa Mäkäräisen hiihtovauhti on ollut hyvä, mutta sakkokierrokset ovat tehneet hiihdettävästä matkasta harmittavan paljon kärkinaisia pidemmän. Josko nyt myös ammunta olisi tikissä. Liigassa on torstaina viime kauden finaaliuusinta kun Tappara saa vieraakseen Kärpät.

Myös viikonloppuna on luvassa huikeita urheilujuhlia. Käy katsomassa koko viikon urheilukalenteri alla olevasta linkistä! Lisäksi samalle sivulle on lisätty koko vuoden kuumimmat urheilutapahtumat.

Pallomeri.net urheilukalenteri