Urheilukalenteri: Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuvat – Eurooppa-liigassa pelataan jatkopaikoista

Lukas Hradecky Bayer Leverkusen Urheilukalenteri / Pallomeri.net

Urheilukalenteri on ladattu tärkeillä jalkapallo-otteluilla, kun Eurooppa-liigan ja Mestarien liigan pudotuspelit etenevät tahoillaan.

Mestarien liigan neljännesvälierissä viimeisetkin parit estradille

Tällä viikolla tv-ruutuihin juoksevat Mestarien liigan viimeisetkin neljännesvälieräparit ja varhain torstaina Suomen aikaa on jokaisen otteluparin puolivälin asetelmat selvinä, kun ensimmäiset osat saadaan pelattua. Tiistain parit ovat Chelsea-Bayern München sekä Napoli-Barcelona. Keskiviikkona puolestaan pelataan parien Lyon-Juventus ja Real Madrid-Manchester City avausosaottelut. Kaikki ottelut alkavat klo 22:00 Suomen aikaa.

C More näyttää Mestarien liigan otteluita maksukanavillaan sekä C More-palvelussa.

Eurooppa-liigan ensimmäinen pudotuspelikierros huipentuu

Eurooppa-liigassa viikko on tavattoman iso, sillä peräti 16 joukkuetta lähtee laulukuoron puolelle, kun ensimmäisen pudotuspelikierroksen toiset osaottelut mitellään torstai-iltana. Ainoana poikkeuksena on Bragan ja Rangersin toinen ottelu, joka pelataan jo keskiiviikkona klo 18:50 alkaen. Laajasta kattauksesta C More on valinnut torstai-illalle neljä tv-ottelua.

Ensin klo 19:45 alkaen tarjolla on Porton ja Lukas Hradeckyn edustaman Leverkusenin välinen ottelu, johon lähdetään Leverkusenin 2-1-johtoasemasta. Samaan aikaan pelataan myös Malmö-Wolfsburg, jota Wolfsburg johtaa yhteismaalein 2-1. 21:50 alkaa puolestaan Manchester United-Club Brügge, joka on tasatilanteessa 1-1 avausosan jäljiltä. Toinen klo 21:50 pelattava tv-ottelu on Ajax-Getafe, jossa Getafe on niskan päällä maalein 2-0.

C More näyttää Eurooppa-liigan otteluita maksukanavillaan sekä C More-palvelussa.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.