Urheilukalenteri täynnä jalkapalloa ja ratkaisevia playoff -vääntöjä

Patrik Laine Tappara Liiga / Pallomeri.net
Patrik Laine Tappara Liiga / Pallomeri.net

Viikon urheilukalenteri rakentuu vahvasti kevään playoff -huuman ympärille. Viikon toistaiseksi mielenkiintoisin ottelu suomalaisittain käydään tiistaina Tampereella, jossa Tappara on voiton päässä mestaruudesta. Snookeria voi katsoa sohvalla MM-kisojen parissa läpi viikon, mutta tarjonnassa on myös muita suurien palloilulajien helmiä.

Maanantaina pysytään nurmella Snookerin lisäksi. Veikkausliigan ainoassa kamppailussa HIFK ja PS Kemi lyövät yhteen Töölössä. Serie A:ssa pelataan myös pari mielenkiintoista kamppailua ja illalla Tottenham pelaa tärkeän kotiottelun Valioliigassa West Bromia vastaan.

Tiistaina Champions Leaguen semifinaalit käyntiin – ja Liigan mestaruus katkolla

Tiistaina on urheiluhullun superpäivä. Aamuyöllä pelataan ratkaisevia otteluja NHL:n ja NBA:n parissa, päivällä tarjontaa täydentää taas Snooker. Kello 18.30 moni silmäpari pääsee tuijottamaan välittimien kautta kun Tappara yrittää palauttaa Liiga -mestaruuden Tampereelle Hakametsän hallissa. Ottelusarja on tilanteessa 3-2 ennen tiistain ottelua.

Liigan perään voi huoleti kääntää YLE:n tai Viasatin kanavalle katsomaan Mestarien Liigan ensimmäistä semifinaalia. Tiistaina tulessa ovat Man City ja Real Madrid, jotka käyvät ensimmäisen pelin Cityn kotikentällä.

Keskiviikkona illan pääohjelmana toimii toinen semifinaali, jossa vastakkain ovat Atletico Madrid ja Bayern Munchen.

Urheilukalenteri täydentyy F1 -osakilpailulla Venäjältä

Viikonloppua kohti vieriessä tärkein tapahtuma tulee luonnolisesti olemaan lauantaina juhlittava Wappu Aatto. Toki myös oikean urheilun parissa tapahtuu ja olemme listanneet viikonlopulle kymmeniä huippuotteluita sekä tapahtumia. Perjantaina polkaistaan käyntiin F1 -viikonloppu Venäjältä vapaiden harjoitusten muodossa.

Jos HIFK venyy vierasvoittoon Tampereella tiistaina, on perjantaina luvassa myös Liigan ratkaisevat seitsemäs finaali. Edelliset kaksi vuotta kyseinen seitsemäs peli on tarvittu mestaruuden ratkaisemiseen.

Viikonloppu on formuloiden ja snookerin lisäksi täynnä korkeatasoisia jalkapallo-otteluita. Varmasti mielenkiintoisin näistä on sunnuntaina kello 16.05 alkava ManU-Leicester, jossa jälleen mitataan kettujen paineensietokykyä mestaruusjahdissa.

KATSO URHEILUKALENTERI