Urheilukalenteri: Suurmaiden cupeissa pelataan isoin panoksin – Jokerit jyrää kohti seuravaa playoff-kierrosta

Mikko Lehtosen Mikko Lehtonen Jokerit Urheilukalenteri khl - Pallomeri.net

Urheilukalenteri pitää sisällään muun muassa kattavasti isojen maiden cup-kilpailujen ratkaisuhetkiä sekä Jokereiden playoff-kevättä.

Jalkapallon suurmaissa pelataan liuta isoja cup-matseja

Italiassa, Ranskassa ja Saksassa ovat sikäläiset cupit edenneet jo siihen pisteeseen asti, että finaali- ja semifinaalipaikkoja on jaossa. Saksan cupissa ollaan varhaisimmassa vaiheessa, kun meneillään ovat puolivälierät. Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistuu keskiviikko-illan otteluun, jossa Lukas Hradeckyn Leverkusen saa vastaansa Union Berlinin. Ottelu näkyy Viasat Urheilu -kanavalla klo 19:30 alkaen. Samalta kanavalta voi seurata illan päätteeksi viimeistä puolivälieräpeliä, jossa kohtaavat Eintracht Frankfurt ja Werder Bremen.

Ranskassa ollaan jo välierävaiheessa ja yksi urheiluviikon herkkupaloista tulee olemaan suurseurojen Lyonin ja PSG:n välinen mittelö. Peli pelataan keskiviikon myöhäisillassa ja sitä voi seurata C More Sport 1 -kanavalta klo 22:05 alkaen. Toisessa välieräparissa kohtaavat puolestaan Saint-Etienne ja Rennes. Heidän taistonsa valtaa tv-ruudut torstaina C More MAX -kanavalla alkaen klo 21:50.

Mainos alkaa:

Italiassa pelataan myös finaalipaikoista eivätkä otteluparit voisi olla juuri maukkaammat. Cup-huumaan mukaan haluavalla jalkapallokatsojalla on kovan valinnan paikka sillä keskiviikon myöhäisiltaan on pakattu edellämainittujen matsien lisäksi myös Juventuksen ja AC Milanin välinen välieräpeli. Yle näyttää ottelun TV2-kanavalla alkaen klo 21:40. Lisää italialaista cup-karkkia tarjoillaan heti torstaina, kun Napoli ja Inter Milan ottavat mittaa toisistaan TV2-kanavalla klo 21:25 lähtien.

Viasat näyttää Saksan cupin otteluita maksukanavillaan sekä Viaplay-palvelussa. C More puolestaan näyttää Ranskan cupia maksukanavillaan ja C More-palvelussa. Italian cupin ratkaisuhetkiä näyttää Yle TV2-kanavalla sekä Yle Areenassa.

Jokerit jyskyttää vakuuttavasti kohti toista playoff-kierrosta

Jokereiden taival KHL:n playoffeissa on alkanut äärimmäisen upeasti, kun narripakka niisti Lokomotiv Jarolavlia kahdessa ensimmäisessä pelissä kahden voiton verran yhteismaalein 11-1. Seuraavaksi molemmat orkesterit matkaavat Jaroslavliin, jossa pelataan sarjan kaksi seuraavaa ottelua. Jos Jokerit jatkaa siitä mihin Helsingissä jäi, niin seuraava pudotuspelikierros kutsuu Jokereita jo tällä viikolla. Viasat Jääkiekko -kanava näyttää kaikki Jokereiden ottelut. Kolmas peli pelataan torstaina klo 18:00 ja neljäs lauantaina alkaen klo 16:00.

Viasat näyttää Jokereiden kaikki ottelut maksukanavillaan ja Viaplay-palvelussa.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.