Urheilukalenteri: Snookerin MM-kisat ovat täydessä vauhdissa – Valioliigassa isojen otteluiden viikko

urheilukalenteri Ronnie O'Sullivan snooker / Pallomeri.net

Snookerin MM-kisoissa taistellaan koko kauden isoimmasta saavutuksesta. Urheilukalenteri tarjoaa aikataulut ja ohjeet lähetysten katsomiseen.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.

Snookerin MM-kisat ovat täydessä vauhdissa

Snookerin suurin ja mahtavin turnaus alkoi viikonloppuna, kun MM-kisat pyörähtivät käyntiin The Cruciblessa. Tämän ja ensi viikon aikana onkin tarjolla kunnon viihdettä, kun maailman parhaimmat pelaajat mittelevät paremmuudestaan pitkissä ja uuvuttavissa otteluissa.

Snookerin MM-kisojen pariin pääset kätevästi Unibet-TV:n kautta, sillä sieltä näkyy turnauksen jokainen ottelu ilmaiseksi suorana lähetyksenä. Lähetykset saat käyntiin TÄSTÄ!

Valioliigassa nähdään mestaruuden kannalta ratkaisevat ottelut

Valioliigan mestaruus saattaa käytännössä jo ratketa tällä viikolla, kun Man Cityllä on ehkäpä loppukauden haastavimmat ottelut jäljellä. Ensiksi joukkue kohtaa ManU:n ja viikonloppuna edessä on vieraspeli Burnleyta vastaan. Mikäli Pep Guardiolan miehistö onnistuu voittamaan nuo pelit, niin mestaruus on entistäkin lähempänä. Sen sijaan pistemenetys kääntäisi vaakakupin jopa ratkaisevasti Liverpoolin suuntaan.

Poolin loppuohjelma on selvästi helpompi, mutta sekään ei auta, mikäli City ei pisteitä menetä. Näin ollen tällä viikolla paineet molemmissa leireissä ovat valtavat.