Urheilukalenteri: Pääsiäisviikko on lätkäviikko!

teuvo teräväisen yv-maali Pallomeri.net

Viikon kuumimmat urheilutapahtumat yhteen keräävä urheilukalenteri on jälleen valmis. Pääsiäisviikko on Euroopan jalkapallosarjojen osalta tauolla kun luvassa on maaotteluviikko. Jääkiekon puolella kuitenkin rynnistetään kohti ratkaisuja ja NHL:ssä selvitellään ketkä saavuttavat paikan pudotuspeleissä!

Maanantain voi rehellisesti käyttää mielummin itse urheillen kuin televisiosta mitään etsien. Toki jos ravit kiinnostaa tai Saksan 2.bundesliiga, niin ”feel free”, mutta juuri muuta tarjottavaa ei suorina lähetyksinä löydy.

Tiistaina voi sanoa viikon vasta alkavan. Asettelimme tarjolle niin snookeria, KHL:n playoff -derbyä kuin Liigan pudotuspelejä. Kiekkoihmisille tarjontaa löytyy.

Keskiviikkona kotimaisesta palloilusta vastaa IS TV, joka lähettää suorana lähetyksenä niin koripallon Kymenlaakson Derbyn Kouvot – KTP, kuin salibandyn playoff -ottelun Oilers – Erä. Illalla käynnistyy myös golfin reikäpelin epävirallinen MM-kilpailu USA:ssa, jossa mukana on 64 maailman parasta pelaajaa asetettuna kaavioon.

Mainos alkaa

Illalla myöhään luvassa on Sasu Salinin Cran Canarian puolivälierä koripallon Eurocupissa.

Latinalaisen Amerikan MM-karsinnat Urheilukalenterin ohjelmistossa!

On tällä viikolla myös jalkapallon ystäville edes jotain herkkua tarjolla. Amerikoiden MM-karsinnoissa käydään kiihkeitä otteluita Viasatin kanavilla. Pelit tulevat toki keskellä yötä, mutta taitojalkapallon ystävät lienevät hereillä. Chile – Argentiina ja Brasilia – Uruguay ovat varmasti laadukasta palloa. Ensimmäinen otteluista pelataan torstain ja perjantain välisenä yönä, toinen perjantain ja launtain välisenä.

Viikonloppuna ratkaistaan mestaruuksia snookerin Players Championshipissa. Liigassa käydään viides ottelukierros puolivälierissä. YLE näyttää jälleen kotimaista palloilua.

Monille tärkeimpiä ovat kuitenkin NHL-kierrokset, joissa on luvassa useita herkullisia suomalaiskohtaamisia. Pelit alkavat mukavasti alkuillasta. Jos haluaa vetää oikein maratonin, voi NHL-kiekkoa ihastella auringonnousuun saakka!

Sunnuntain ohjelmatiedot ovat vielä hyvin vajaavaiset, kuten on toistaiseksi Urheilukalenterin rivitkin.

Pallomeri.net urheilukalenteri