Urheilukalenteri: NHL:ssä tulikivenkatkuisia taistelupareja – Super Bowl viikon huipennuksena

Kansas City Chiefs Urheilukalenteri / Pallomeri.net

Tällä viikolla pelataan legendaarinen Super Bowl, joka huipentaa tosissaan kuluvan NFL-kauden. Tässä urheilukalenteri viikkoon!

NHL tarjoilee herkullisia verivihollisten kohtaamisia

NHL palaa All Star -tauolta ja lyö pöytään todella hekumallisia taistelupareja. Viikon kirjaimellisesti kuuminta tv-ottelua on lupa odottaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 05:00 Suomen aikaa pelattavasta Battle of Albertasta, eli Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välisestä kohtaamisesta, jonka Viasat näyttää pääkanavillaan. Edellisissä kohtaamisissa on kiuas ollut jo erittäin kuumana, eikä ilman tunnekuohuja selvitty myöskään joukkueiden viikon ensimmäisestä pelistä. Liekki kytee nyt sen verran tuoreena, että ottelusta on tulossa melkoinen taistelutanner.

Tämän lisäksi Pittsburgh Penguins kohtaa kaksi verivihollistaan. Ensin Penguins kohtaa Philadelphia Flyersin aina arvaamattomassa Pennsylvanian derbyssä perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 02:00 Suomen aikaa. Sunnuntaina puolestaan on edessä NHL:n 2000-luvun kuumimman taisteluparin mittelö, kun sukupolvensa suurimmat tähdet Penguinsin Sidney Crosby ja Washington Capitalsin Alexander Ovechkin johtavat joukkonsa samaan kaukaloon. Tämä herkkupala on toinen sunnuntain prime time -peleistä ja alkaa klo 19:30.

Super Bowl pysäyttää urheilumaailman

Historian 54. Super Bowl tulee jälleen keräämään urheilukansan tv-ruutujen äärelle, kun luvassa on suurta showta ja spektaakkelia sekä kaiken ulkourheilullisen loisteen keskellä pelattava mestaruusottelu. Tämän vuoden Super Bowlissa kohtaavat viisinkertainen mestari San Francisco 49ers sekä viimeksi 50 vuotta sitten Super Bowlissa pelannut ja sen tuolloin myös voittanut Kansas City Chiefs.

Chiefs lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta yksittäisessä ottelussa ennusteilla voi pitkälti heittää vesilintua. Viasat tuottaa otteluun suomenkielisen ennakkostudion, joka alkaa Viasat Urheilu -kanavalla sunnuntaina puolen yön aikaan. NFL Super Bowl -studiossa keskustelevat Tuomas Tahvanainen, Tomi Tiilikainen ja Mika Laurila. Itse ottelun pariin päästään samalla kanavalla tuntia myöhemmin eli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 01:00. Ottelun selostaa suomeksi Mika Laurila.

NHL:n ja NFL:n otteluita pääset seuraamaan Viasatin maksukanavilla ja Viaplay-palvelussa. Viasat Urheilu -kanava on myös vapaasti katseltavissa koko viikonlopun.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.