Urheilukalenteri: NHL:n All-Star tapahtuma ja FA Cupin neljännen kierroksen hulinat viikonlopun kohokohtina

Urheilukalenteri NHL All-star / Pallomeri.net

NHL:n All-Star -tapahtuma ja FA Cupin 4. kierroksen ottelut. Ota urheilukalenteri lukuun ja tsekkaa viikon kuumimmat poiminnat.

NHL lyö kaikki tähdet samaan kaukaloon

NHL sulkee ovensa ryppyotsaiselta kilpailuhengeltä yhdeksi viikonlopuksi, kun sarjan suurimmat tähdet pakkautuvat samaan kaukaloon All-Star -tapahtuman ajaksi. Tähtiloistoa uhkuva kiekkokarnevaali alkaa taitokilpailuilla Suomen aikaa perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 03:00. Seuraavana yönä klo 03:00 on jälleen itse pelien vuoro, kun jokaisen neljän divisioonan joukkueet kohtaavat kolmella kolmea vastaan pelattavassa miniturnauksessa, josta ei tule puuttumaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Suomalaispelaajia ei tällä kertaa menossa mukana nähdä, kun Columbuksen Joonas Korpisalo joutui jättämään tapahtuman väliin loukkaantumisen vuoksi. Bostonin Tuukka Rask puolestaan päätti kieltäytyä All-Star -kinkereistä ja jäädä sivuun voidakseen levätä.

FA Cupin neljännellä kierroksella mielenkiintoisia pareja

Legendaarinen FA Cup on edennyt neljännelle kierrokselleen ja joukkueita on matkassa mukana enää 32 kappaletta. Viasat näyttää viikonlopun aikana kanavillaan peräti kahdeksan ottelua ja tarjolla on mielenkiintoisia pareja. Perjantaina klo 21:45 tv-ruudut valtaa alimman sarjatason edustaja, joka on yhä mukana, kun League Twon Northampton kohtaa Championshipissä pelaavan Derby Countyn.

Aina niin romanttista “jättiläisen kaatoa” pääsee puolestaan yrittämään League Onen Shrewsbury, joka isännöi Valioliigaa ylivoimaisesti johtavaa Liverpoolia sunnuntaina klo 19:00 alkavassa ottelussa. Cup-viikonloppu huipentuu mielenkiintoisella Valioliigan sisäisellä kohtaamisella, kun Bournemouth saa kotikentälleen Arsenalin. Ottelu alkaa sunnuntai-iltana klo 21:45.

NHL:n ja FA Cupin otteluita pääset seuraamaan Viasatin maksukanavilla ja Viaplay-palvelussa.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.