Urheilukalenteri: Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät – NHL:ssä startataan pudotuspelit

Urheilukalenteri: Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät – NHL:ssä startataan pudotuspelit

Urheilukalenteri kokoaa viikoittain kaikki viikon kuumimmat ottelut samalle sivulle. Urheilukalenterista näet kaikki viikon kuumimmat ottelut ja niiden lähetysajat.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.

Mestarien liigassa on jäljellä Euroopan kahdeksan parasta joukkuetta

Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät tiistaina, kun Liverpool isännöi FC Portoa ja Tottenham saa vieraakseen Manchester Cityn.

Puolestaan keskiviikkona on ohjelmassa kaksi suorastaan jäätävän kovaa otteluparia, kun Ajaxin fanaattisen kotiyleisön eteen saapuu Juventus. Englannissa on todellinen klassikko, kun perinteikkäät Manchester United ja Barcelona iskevät yhteen.

C More esittää kaikki F1-kauden, MotoGP:n, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, Timanttiliigan ja La Ligan tapahtumat suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi

NHL:n pudotuspelit pyörähtävät käyntiin

Myös maailman parhaassa kiekkosarjassa alkaa tosipelit, kun pudotuspelit pyörähtävät käyntiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Suomalaisia on mukana useammassa joukkueessa, joten jännitettävää riittää suorastaan hurjasti.

Viikonloppuna päästään nauttimaan myös Prime Time -otteluista, kun Washington Capitals ja Carolina Hurricanes kohtaavat lauantaina klo 22:00. Sunnuntaina parhaaseen katseluaikaan kaukaloon hyppäävät Pittsburgh Penguins ja New York Islanders.

Täältä löydät NHL:n pudotuspelien otteluohjelman!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut