Urheilukalenteri: Mestarien liigan pudotuspelit alkavat – Susijengi aloittaa EM-karsintaurakkansa

urheilukalenteri / Pallomeri.net

Urheilukalenteri kerää näppärään pakettiin viikon kuumimmat ottelut. Mestarien liigan pudotuspelivaihe käynnistyy ja Susijengi aloittaa taipaleen kohti EM-parketteja.

Euroopan suurin ja kaunein on edennyt pudotuspelivaiheeseen

Kuten viime vuosina ollaan päästy näkemään, niin mitä tahansa voi tapahtua Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa. Ennalta on mahdoton sanoa millaisia käänteitä on luvassa, mutta varmaa on, että draamaa on luvassa. Neljännesvälierät käynnistyvät tiistai-iltana, kun C More näyttää Atletico Madrid-Liverpool ja Dortmund-PSG -parien avausosat. Keskiviikkona on jälleen kaksi paria tulessa, kun Atalanta mittaa Valencian iskukyvyn ja Tottenham puolestaan isännöi Leipzigia. Ottelut alkavat 21:45.

C More näyttää Mestarien liigan otteluita maksukanavillaan sekä C More-palvelussa.

Susijengi aloittaa karsinnat

Suomen miesten koripallomaajoukkue, eli Susijengi aloittaa vuoden 2021 EM-kisoihin tähtäävän karsintaurakkansa kotiparketilla, kun lohkon kiistaton suosikki Serbia poikkeaa Espoossa. Lohkon täydentävät Georgia ja Sveitsi. Serbiaa vastaan Susijengi ulvahtaa torstaina klo 18:45. Pelit jatkuvat kahden huilipäivän jälkeen sunnuntaina, jolloin Susijengi matkaa Fribourgiin Sveitsin vieraaksi. Yle seuraa Susijengin taivalta alusta loppuun asti, joten myös Sveitsissä pelattava peli tarjoillaan suorana kotisohville. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 20:05.

Yle näyttää Susijengin karsintaottelut TV2-kanavalla sekä Yle Areenassa.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.