Urheilukalenteri: Mestarien Liiga palaa tauolta!

Helmikuun toinen puolisko tuo sitä herkkua urheilukalenteriin, jota on odotettu pitkään. Mestarien Liigan pudotuspelien käynnistyminen on koko viikon helmi, mutta suomalaisille tärkeä tapahtuma on myös Salpausselän kisat Lahdessa. Urheiluviikko on jälleen monipuolinen täynnä mielenkiintoista seurattavaa. Käydään siis asiaan.

Maanantain voi rehellisesti sanottuna lähes pyyhkiä kalenterista. Snookerin ystävien herkku tosin jatkuu kun Welsh Open pyörähtää käyntiin – myös Robin Hullin osalta. TV-otteluun Hull ei tosin pääse vielä ensimmäisessä pelissään, vaikka upea voitto Shoot Outista tulikin sunnuntai-iltana. IS Extra näyttää maanantaina salibandyliigan ottelun KrP – Happee, joten sieltä löytyy normaalista poikkeavaa illanviettoa urheilun ystäville.

”Tsämppäri” räjäyttää tiistai-illan superherkkupalalla!

Mestarien Liigan pudotuspelit käynnistyvät tiistaina. Monta pimeää tiistai-iltaa urheiluystävät ovat itkeneet itsensä uneen kun iltasatuna ei ole ollut rakasta ”Tsämppäriä”. Nyt piina hellittää kun Chelsea ja PSG lyövät YLE:n tv-matsissa sarvensa yhteen. Viasatin puolella näytetään sama matsi ja myös toinen ottelu, joka on vielä merkitty avoimeksi. Pasi ”Lehtopöllö” Rautiainen pitää huolen, että tunnelmaan pääseminen ei voi olla kovin vaikeaa.

Tiistaina voi toki lämmitellä ennen jalkapalloiltaa jääkiekon parissa. KHL:n huippumatsissa Jokerit saa Hartwall Areenalle vieraakseen SKA Pietarin.

Mainos alkaa

Keskiviikon TV-otteluna Mestarien Liigassa pelataan AS Rooma – Real Madrid. Christiano Ronaldo ja kumppanit lähtevät tähän osaotteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta Rooman hornankattilassa luvassa on varmasti hikinen ilta.

Salpausselän kisat keräävät miljoonayleisön

Viikonloppuna on tietenkin ohjelmassa jälleen ties mitä mukavaa katsottavaa. Suomalaisille tärkein on kuitenkin kiistämättä Salpausselän kisat. YLE näyttää koko viikonlopun talviurheilua Lahdesta ja luvassa on kaikkea mäkihypyn ja hiihdon välistä.

Viikonlopun osalta monen kanavan lähetysajat ovat vielä pimeän peitossa, mutta luvassa on tietenkin myös finaalipäiviä tenniksen, snookerin ja golfin parissa. Golfissa Mikko Ilonen ja Mikko Korhonen ovat mukana Malesian Avoimissa ja aamuvirkuille rauhallista katsottavaa löytyy heti herätyskellon soitua torstaista sunnuntaihin.

Käy katsomassa koko viikon urheilukalenteri!

Pallomeri.net urheilukalenteri