Urheilukalenteri: Mestarien liigassa ratkaistaan viimeiset puolivälieräjoukkueet

Urheilukalenteri: Mestarien liigassa ratkaistaan viimeiset puolivälieräjoukkueet

Mitkä joukkueet selviävät Mestarien liigan puolivälieriin? Tsekkaa urheilukalenteri ja näet pelin alkamisajat kätevästi samasta paikasta.

Mestarien liigassa todellisia herkkupaloja

Tiistai ja keskiviikko tarjoilevat yhtä futisjuhlaa, kun Mestarien liigassa ratkotaan viimeisiä puolivälieriin selviäviä joukkueita. Tämän viikon ottelupareissa on hurjat panokset, sillä jokainen on vielä täysin auki. Kuten viime viikko jo osoitti, niin ”chämppärissä” kaikki on mahdollista, joten kotisohvilla jännitys kohonnee aivan äärimmilleen.

Tiistaina ohjelmassa on Manchester Cityn ja Schalken sekä Juventuksen ja Atlético Madridin väliset otteluparit. City on ehkä tämän viikon suurin suosikki jatkajaksi, sillä Pep Guardiolan miehistö haki avausottelusta 3-2-voiton. Myös Tico on tiukasti kiinni jatkopaikassa, sillä se voitti kotiottelun numeroin 2-0. Juventus ja Cristiano Ronaldo voivat kuitenkin kääntää tuon otteluparin helposti vielä kotiin. Suurin ratkaisu nähtäneekin siinä, että onnistuuko Atlético tekemään vierasmaalin, joka voisi sinetöidä joukkueen jatkopaikan.

Ti klo 22:00 Manchester City – Schalke

Ti klo 22:00 Juventus – Atlético Madrid

Keskiviikkona on puolestaan vuorossa Bayern Münchenin ja Liverpoolin sekä Barcelonan ja Lyonin väliset otteluparit. Molempien parien avausosat päättyivät numeroihin 0-0, joten juurikaan herkullisempia lähtökohtia ei voisi olla. Barcelona ja Bayern ovat kotietujen ansiosta suosikkeja, mutta vierasmaalit voivat sotketa isosti kuvioita. Se on varmaa, että keskiviikkona jatkosta putoaa ainakin yksi turnauksen mestarisuosikeista.

Ke klo 22:00 Bayern München – Liverpool

Ke klo 22:00 Barcelona – Lyon

Viikonloppuna tarjolla on muun muassa FA Cupia

Viikonloppuna pelataan jälleen ympäri Eurooppaa, sillä tarjolla on niin Valioliigaa, La Ligaa, Serie A:ta kuin Bundesliigaakin. Ei sovi myöskään unohtaa FA Cupia, jossa on mukana on vielä muun muassa molemmat Manchesterin jengit.

Unibet-TV tarjoilee ilmaisen live streamin, niin La Ligaan, Serie A:han kuin FA Cupiinkin. Lähetykset saat käyntiin tästä tai alapuolella olevasta nappulasta.

LIVE STREAM AUKI!

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville.

Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut