Urheilukalenteri: Mestarien liigan alkulohkovaihe huipentuu!

Urheilukalenteri: Mestarien liigan alkulohkovaihe huipentuu!

Urheilukalenteri kokoaa viikoittain kaikki viikon kuumimmat ottelut samalle sivulle. Urheilukalenterista näet kaikki viikon kuumimmat ottelut ja niiden lähetysajat.

Mestarien liigassa taistellaan viimeisistä jatkopaikoista

Mestarien liigan alkulohkovaihe huipentuu tiistaina ja keskiviikkona, kun ohjelmassa on viimeinen kierros. Moni joukkue on jo varmistanut jatkopaikkansa, mutta osa paikoista on vielä täysin auki.

Mielenkiintoisin tilanne on C-lohkossa, jossa PSG, Napoli ja Liverpool taistelevat kahdesta jatkopaikasta. Vahvimmilla joukkueista on PSG, jolle riittää pistekin Crvena zvezdaa vastaan. Myös Napolilla on vastaava tilanne, sillä joukkue etenee tasapelillä jatkoon, kun taas Liverpoolin on pakko voittaa, mikäli viime kauden finalisti mielii pudotuspeleihin.

Myös Tottenhamin tilanne on jännittävä, sillä lontoolaiset tarvitsevat todennäköisesti voiton viimeisestä kamppailusta. Ongelma on kuitenkin se, että vastassa on Barcelona ja peli pelataan Camp Noulla. Mikäli Spurs menettää pisteitä ja Inter voittaa omassa ottelussaan PSV:n, niin Tottenhamin urakka jatkuu Eurooppa-liigassa.

Eteneekö Kärpät CHL:ssä välieriin?

Kärpät kärsi viime viikolla puolivälierien ensimmäisessä osassa 3-2-tappion itävaltalaiselle Salzburgille. Se tarkoittaa sitä, että oululaiset ovat tiistaina pakkovoiton edessä, kun Salzburg saapuu vierailulle Raksilaan.

Kärppien jatkopaikka on edelleen erittäin todennäköinen, sillä joukkue on pari pykälää Salzburgia kovempi. Taistelusta tulee kuitenkin erittäin tiukka, sillä itävaltalaiset osoittivat avausosassa sen, että kaikki on mahdollista.

Ottelu käynnistyy klo 19:00 ja se on nähtävillä C Moren kanavilla. Myös NordicBet LiveStream-palvelu välittää kamppailun ilmaiseksi suorana lähetyksenä.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville.

Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut