Urheilukalenteri: Kaisa Mäkäräinen jahtaa maailmanmestaruutta

Kaisa Mäkäräisen ampumahiihdon ohjelma urheilukalenteri kaisa mäkäräinen pallomeri.net
urheilukalenteri kaisa mäkäräinen pallomeri.net

Urheilukalenteri on koonnut jälleen yhteen viikon merkittävimmät urheilutapahtumat. Tällä viikolla alkaa mm. ampumahiihdon MM-kisat.

Kaisa Mäkäräinen aloittaa jahdin maailmanmestaruudesta, sillä perjantaina käydään naisten sprintti. Sunnuntaina edessä on sitten takaa-ajo, joten tällä viikolla on mahdollisuudet jopa tuplamestaruuteen. Mäkäräinen on äitynyt viime viikkoina aivan loistavaan vireeseen, joten MM-kisoista on lupa odottaa menestystä.

Pe klo 15:45 Naisten sprintti

Su klo 11:30 Naisten takaa-ajo

Myös Leijonat on jälleen tällä viikolla tulessa, sillä edessä on Sweden Hockey Games – turnaus. Urakka alkaa torstaina, kun vastaan asettuu kivikova Venäjä. Melkoisen kokeilupitoisella joukkueella turnaukseen lähtevä Suomi haastaa lauantaina Tshekin ja viikonloppu huipentuu Ruotsi-otteluun.

To klo 18:30 Venäjä – Suomi

La klo 13:00 Suomi – Tshekki

Su klo 17:00 Ruotsi – Suomi

Mitä olisi viikko ilman Valioliigaa? No ei mitään.

Tällä viikonlopun Valioliiga-kierros tarjoaa yhden herkkupalan ylitse muiden, sillä Liverpool ja Tottenham kohtaavat lauantai-iltana klo 19:30. Tappioputkeen ajautunut Liverpool on menettänyt todella arvokkaita pisteitä ja kurssin olisi käännyttävä mahdollisimman nopeasti. Sen sijaan Tottenham painaa loistavalla tahdilla eteenpäin ja joukkue onkin yksi suurimmista haastajista Chelsean mestaruudelle.

La klo 19:30 Liverpool – Tottenham

NHL:ssä Prime Time -viikonloppu

Änärifaneille on tarjolla todellista juhlaa viikonloppuna, sillä lauantaina ja sunnuntaina pelataan lukuisia Prime Time -kamppailuita. Lauantaina suomalaisittain mielenkiintoisia kohtaamisia ovat Nashvillen ja Floridan välinen ottelu sekä Dallasin ja Carolinan kohtaaminen.

Sunnuntaina telkkariin pääsee Mikael Granlundin edustama Minnesota, joka isännöi Detroitia. Jatkuuko Miken hurja vire?

Koko viikon urheilukalenteriin!