Urheilukalenteri: Madridin ja Rooman derbyt huipentavat viikonlopun

Urheilukalenteri: Madridin ja Rooman derbyt huipentavat viikonlopun

Urheilukalenteri kokoaa viikoittain kaikki viikon kuumimmat ottelut samalle sivulle. Urheilukalenterista näet kaikki viikon kuumimmat ottelut ja niiden lähetysajat.

Real Madrid – Atletico Madrid

Yksi viikonlopun odotetuimmista otteluista on luvassa lauantai-iltana, kun Real Madrid isännöi La Liga -kauden ensimmäisessä Madridin derbyssä Atleticoa. Ottelusta ei panoksia puutu, sillä tarjolla on erittäin tärkeät kolme pistettä, jotka voivat muodostua myöhemmin kaudella erittäin arvokkaiksi.

Joukkueet kohtasivat kauden alla pelatussa UEFA Super Cup -finaalissa, jossa Atletico oli vahvempi jatkoajan jälkeen numeroin 4-2. Real Madrid on aloittanut kuitenkin kautensa paremmin La Ligassa, sillä joukkue on kerännyt viidestä ottelusta 13 pistettä. Sen sijaan Atletico on takerrellut ja saldona on viidestä ottelusta kahdeksan pistettä.

Realin voitto tarkoittaisikin jo sitä, että paikalliskilpailija olisi kuuden kierroksen jälkeen perässä peräti kahdeksan pistettä. Se saattaisi pahimmassa tapauksessa olla jo liian pitkä matka kirittäväksi, vaikka kausi on vasta aluillaan.

Niin Real Madrid-Atletico Madrid kuin kaikki muutkin La Liga -kauden ottelut näet ilmaiseksi NordicBetin LiveStream-palvelusta. Live stream aukeaa vaivattomasti ja helposti TÄSTÄ LINKISTÄ!

AS Roma – Lazio

Toinen lauantain todellinen huippumatsi on Rooman derby, jossa iskevät yhteen kauden surkeasti aloittanut AS Roma sekä voittoputkessa seilaileva Lazio. Isäntien paineet alkavat kasvamaan, sillä kausi on startannut liikkeelle surkeasti ja jopa valmentajan vaihtoa on alettu spekuloimaan. Lauantai saattaakin olla se ratkaiseva päivä, sillä tappio derbyssä pahimmalle kilpakumppanille saattaisi tarkoittaa jo paniikkinappulaa.

Lazio aloitti Serie A -kauden kahdella tappiolla, kun seura hävisi Napolille ja Laziolle. Tämän jälkeen meno on kuitenkin kääntynyt voitolliseksi ja sijoitus on lähtenyt rajuun nousuun. Se onkin varmaa, että Lazio saapuu paikallisotteluun erittäin hyvällä itseluottamuksella, joten AS Romalla on todella hikiset paikat.

Myös tämän ottelun näet suorana lähetyksenä NordicBetin kautta! Ilmainen live stream AS Roma-Lazio -otteluun aukeaa TÄSTÄ LINKISTÄ!

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville.

Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut