Urheilukalenteri: Liigan kärkikamppailu ja legendaarinen Liverpool-ManU viikon timantit

Kärpät-Tappara Urheilukalenteri / Pallomeri.net

Liverpoolin ja Manchester United välinen ottelu on ehdoton viikon kohokohta. Tsekkaa urheilukalenteri ja laita parhaimmat matsit ylös kalenteriin.

Kärpät ja Tappara ottavat toisistaan mittaa Raksilassa

Liigan keskiviikon kierroksella nähdään Suomen kahden kovimman kiekkokomppanian keskinäinen kohtaaminen. Oulun Raksilan jäähallin jäällä Kärpät ja Tappara iskevät yhteen siis kolmatta kertaa kuluvalla kaudella. Tappara on vienyt molemmat jo pelatut keskinäiset pelit nimiinsä maalin erolla. Näin ollen Tappara on ainoa joukkue, jota varsin mittavalla marginaalilla runkosarjaa johtava Kärpät ei ole vielä tällä kaudella voittanut. Peli alkaa keskiviikkona klo 18:30.

Telia näyttää Liigaa yksinoikeudella joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Lisätietoja Telian palveluista löydät täältä.

Liverpool-Manchester United jalkapalloviikon kuumin matsi

Englannin Valioliigasta tuskin löytyy tarunhohtoisempaa taisteluparia kuin Liverpool ja Manchester United. Useimmiten North West Derbyt ovat täysin riippumattomia sarjatilanteesta ja useat niistä ovat nousseet klassikoiksi, joita muistellaan vielä vuosikymmenienkin päästä. Liverpool on porskuttamassa kohti ensimmäistä Valioliigan mestaruuttaan, kun taas Manchester United on viidentenä, mutta tyystin ulkona mestaruustaistosta jo 27 pistettä Liverpoolille jääneenä.

Derbyasetelman toki pitäisi sytyttää varsinkin altavastaajana peliin pitkästä aikaa lähtevän Unitedin pelaajat. Lisäporkkanaa Unitedille tuo se fakta, ettei Liverpool ole vielä hävinnyt peliäkään tämän kauden Valioliigassa. Ennen sunnuntaina klo 18:15 alkaen pelattavaa ottelua on historiatilasto vielä selvästi Unitedin puolella. Liverpool on voittanut 66 kertaa, 57 kertaa on pelattu tasan ja Manchester United on vienyt 80 kertaa voiton.

Valioliigan otteluita pääset seuraamaan Viasatin maksukanavilla ja Viaplay-palvelussa.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.