Urheilukalenteri: HIFK ja Kärpät iskevät yhteen ilmaiskanavalla – Huuhkajien EM-lohko selviää

Urheilukalenteri: HIFK ja Kärpät iskevät yhteen ilmaiskanavalla – Huuhkajien EM-lohko selviää

Futisfanit saavat tällä viikolla jännittää jalkapallon EM-kisojen lohkoarvontaa. Koska tuo tapahtuu? Näet sen Urheilukalenteri-osiosta.

HIFK-Kärpät perjantaina ilmaiskanavalla

Jääkiekon Liigaa on tällä viikolla mahdollista seurata ilman maksukanavia, kun Sub näyttää perjantaina kiihkeän HIFK-Kärpät -kamppailun. Viime vuosien dynastiaryhmä Kärpät on ollut myös viime aikoina Liigan kuumin ryhmä, kun taas HIFK on vaikean alun ja kipeiden päätösten jälkeen onnistunut kipuamaan taisteluun kotiedusta. Lähetys Subilla alkaa klo 18:25 ja itse ottelu klo 18:30. Ottelu näkyy tuttuun tapaan myös Telian kautta sekä myös C More-palvelu välittää ottelun.

EM-kisojen lohkoarvonta lauantaina

Huuhkajien historiallinen EM-kisapaikka poiki valtavat juhlat niin joukkueen kesken kuin yhdessä jalkapalloväen kanssa. Seuraava askel Huuhkajien matkalla on EM-kisojen lohkoarvonta, jossa Huuhkajat on neloskorissa. Vaihtoehtoja on käytännössä kaksi, eli Bakussa ja Roomassa pelattava A-lohko tai Kööpenhaminassa ja Pietarissa miteltävä B-lohko. Arvonnassa on paljon poliittisia reunaehtoja, joiden ansiosta vaihtoehdot ovat rajalliset. Huuhkajien kohtaloa pääsee jännittämään Ylen TV1-kanavalta lauantaina 18:45 alkaen. Lähetys näkyy myös Yle Areenan kautta.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.

Kuva: Getty Images

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut