Urheilukalenteri: Leijonat lähtee Ruotsin retkelle – Lukas Hradecky yrittää pysäyttää Euroopan kuumimman maaliruiskun

Frans Tuohimaa HIFK Leijonat urheilukalenteri / Pallomeri.net

Urheilukalenteri tarjoilee jälleen viikon kuumimmat ottelut. Tarjolla on niin EHT-kiekkoa kuin todella kuuma ottelu Bundesliigasta.

Leijonat kehissä Ruotsin EHT-turnauksessa

Leijonat palaa jälleen askiin, kun Beijer Hockey Games mitellään Ruotsin kamaralla. Tällä kertaa joukkueessa nähdään niin tuttuja naamoja kuin uusiakin sekä sokerina pohjalla paluun maajoukkuepaitaan tekevä Jori Lehterä. Leijonien urakka tosin alkaa torstaina klo 18:30 ottelulla Venäjää vastaan, joka pelataan Ruotsin sijaan Helsingin jäähallissa. Sen jälkeen Leijonat matkaa paikan päälle ja pelaa lauantaina 13:30 Tsekkiä vastaan ja turnaus huipentuu sunnuntain Ruotsi-otteluun, joka alkaa klo 16:45.

Yle näyttää Euro Hockey Tourin otteluita TV2-kanavalla sekä Yle Areena -palvelussa.

Lukas Hradecky kohtaa tulikuuman Erling Hålandin

Viikon jalkapallokattauksesta mielenkiintoisin poiminta kohdistuu Saksan Bundesliigan lauantain kierroksen otteluun Bayer Leverkusen-Borussia Dortmund, jossa Leverkusenin tähtiveskari Lukas Hradeckyn tehtävänä on pysäyttää Borussia Dortmundin aivan järjettömään liekkiin äitynyt nuori maalipyssy Erling Braut Håland, joka on siirtonsa jälkeen pelannut kolme ottelua Dortundin paidassa ja takonut niissä aivan poskettomat seitsemän häkkiä. Muun muassa Manchester Unitedin jahtaama norjalaistykki on siis nopeasti osoittautumassa kovan luokan tekijäksi myös Saksan kentillä. Ottelu nähdään Viasat Urheilu -kanavalla lauantaina klo 19:15.

Viasat näyttää Saksan Bundesliigan otteluita maksukanavillaan sekä Viaplay-palvelussa.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.