Urheilukalenteri: Lauri Markkanen haastaa LeBron Jamesin NBA:ssa

Chicago Bulls urheilukalenteri Lauri Markkanen Chicago Bulls - Pallomeri.net

Urheilukalenteri pitää sinut jälleen ajantasalla tulevan viikon kuumimmista otteluista. Tälläkin viikolla pelataan lukuisia todellisia herkkupaloja.

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls vierailevat Clevelandin luona

Pirteästi kautensa aloittanut Markkanen teki heti uransa ensimmäisessä NBA-pelissä peräti 17 pistettä. Hieno tahti sai jatkoa toisessa pelissä, kun suomalaislupaus teki NBA-uransa ensimmäisen tupla-tuplan keräten 13 pistettä ja 12 levypalloa. Markkasen pisteet eivät kuitenkaan riittäneet voittoon asti kummassakaan pelissä, vaan Chicago sai tilille kaksi tappiota.

Nyt edessä on haaste aivan terävimmästä kärjestä, kun Chicago matkustaa Clevelandin vieraaksi. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella, jolloin Markkanen oli LeBron Jamesia terävämpi ja Bulls nappasi voiton. Nyt pelataan pisteistä ja materiaalinsa puolesta Cavs on otteluun täysin ylivoimainen voittajasuosikki. Loukkaantumisista kärsivä Bulls menetti vielä kauden kynnyksellä pari pelaaja kokoonpanon ulkopuolelle, kun Bobby Portis löi harjoituksissa Nikola Miroticia. Portis nappasi seuralta kahdeksan ottelun pelikiellon, kun taas Mirotic mursi naamasta luita ja joutuu olemaan alkukauden sivussa. Jamesin, Dwayne Waden ja Derrick Rosen johtama Cleveland tarjoaa Markkaselle unelmien haasteen.

Ke klo 02.00 Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls (Ruutu)

Jokerit viettää 50-vuotissynttäreitään

Lauantaina katkeran tappion SKA Pietarille kokenut Jokerit hakee paluuta voittojen tielle maanantaina, kun joukkue isännöi Lokomotiv Jaroslavlia. Vierasjoukkue tulee Helsinkiin hyvällä itseluottamuksella, sillä Lokomotiv haki edellisessä ottelussa jatkoaikavoiton TsSKA Moskovasta.

Tällä viikolla 50 vuotta täyttävä helsinkiläisseura kohtaa Lokomotiv lisäksi tällä viikolla myös Barys Astanan sekä Dinamo Minskin. Perjantaina pelattava Minsk-ottelu on virallisesti myös synttäripeli, joten Helsingissä pelataan poikkeuksellisen juhlallinen viikko.

Ma klo 18:30 Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl

Ke klo 18:30 Jokerit – Barys Astana

Pe klo 18:30 Jokerit – Dinamo Minsk

Manchester United ja Tottenham kohtaavat Valioliigassa

Viikonlopusta toiseen huimaa viihdettä tarjoava Valioliiga käynnistyy lauantaina todellisella huippukamppailulla, kun upeasti Liverpoolin kaatanut Tottenham matkustaa Manchester Unitedin vieraaksi. Täysin älyttömässä vireessä oleva Harry Kane on tällä hetkellä melko mahdoton pysäytettävä, joten ManU:lla on edessä hikinen ottelu.

Kohtaamisessa taistellaan myös todella isoista pisteistä, sillä sarjassa jaetulla toisella sijalla olevat joukkueet ovat jääneet sarjakärki Manchester Citystä jo viiden pisteen päähän. Lauantaina tappio saattaisikin kasvattaa eron jo kahdeksaan, joten kummallakaan seuralla ei ole varaa hävitä.

La klo 14:30 Manchester United – Tottenham

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Tutustu viikon urheilutarjontaan TÄSTÄ LINKISTÄ!