Urheilukalenteri: Kevät tuo pleijareita ja formuloita kalenteriin

Sergio Perez F1 F1-autot Formula 1 Pallomeri.net
F1 F1-autot Formula 1 Pallomeri.net

Kotimaisen Liigan pleijarit ovat pian käsitelty säälipleijareiden osalta. Tällä viikolla urheilukalenteri tarjoaa paljon playoff -kiekkoa, mutta tulee muistaa myös huippujalkapallotapahtumat, eikä sovi unohtaa F1 -kauden avauskilpailua Melbournesta. Luvassa on jälleen, kuten aina, suurta herkkua urheilufaneille!

Tänään tiistaina on tuttu sapluuna. Iltaa odotellessa, sillä luvassa on kaksi kiihkeää Champions League -matsia. YLE näyttää Athleticon ja PSV:n kohtaamisen Madridista. Toinen peli on Man Cityn ja Dynamo Kievin ottelu Viasatin kanavalla.

Keskiviikon Mestarien Liiga -ottelut ovat Barcelona – Arsenal ja Bayern Munchen – Juventus. Nämä molemmat ovat totutusti vain Viasatin ohjelmatarjonnassa.

Torstaina erilainen ”El Classico”

Torstai on myös huippujalkapalloa täynnä. Otetaan väliin kuitenkin tasapuolisuuden nimissä nosto muista lajeista. Koriksen Euroliigassa pelataan nimittäin koripallon El Classico, kun Barcelona ja Real Madrid mittaavat paremmuuttaan parketin puolella. Tässä matsissa on myös tunnetta, ei ehkä kuitenkaan samanveroisesti kuin jalkapallon vastaavassa.

Nurmen puolella klassikkoa kerrakseen tarjoaa Eurooppaliigan toiset pudotuspeliottelut. Erityisesti kiinnostus kohdistuu verivihollisten ManU:n ja Liverpoolin otteluun kello 22.00.

Formulat palaavat talvitauolta – urheilukalenteri pitää sisällään viisi lähetystä

Perjantaina aamulla pärähtää moottorit kun F1 -kauden ensimmäiset vapaat harjoitukset alkavat Melbournessa. Luvassa on perjantaina kahdet vapaat harjoitukset, lauantaina viimeiset vapaat ja aika-ajot. Lähtöruuduista kilpaillaan lauantaina aamulla kello 7.30 MTV MAX:in kanavalla.

Perjantaina alkaa myös taistelu Liigan semifinaalipaikoista. Kaksi ensimmäistä peliä käydään peräkkäisinä päivinä, joten Liigan ystäville herkkua on luvassa niin perjantaina kuin lauantaina.

Sunnuntain ykköstapahtuma on Manchesterin Derby, jossa Man City saa kotikentälleen vastaansa tärkeässä Valioliigan kamppailussa ManU:n.

Katso koko urheilukalenteri alla olevasta napista!

PALLOMERI.NET URHEILUKALENTERI