Urheilukalenteri: Karjala-turnaus tuo Leijonat ruutuun – Valioliigassa kärkikamppailu

jääkiekon Laulavat Leijonat Leijonien kultajuhlat 2019 kaikkien aikojen jääkiekon mm-kisat urheilukalenteri tutkimus MM-kisojen

Karjala-turnaus pelataan tuttuun tapaan Helsingissä. Urheilukalenteri näyttää sinulle tuonkin turnauksen kaikkien otteluiden aikataulut.

Leijonat palaa kotijäälle Karjala-turnauksessa

Leijonat palaa ensimmäistä kertaa jäälle sitten kevään kultatunnelmien ja päävalmentaja Jukka Jalonen onkin valinnut Karjala-turnaukseen kovan ryhmän. Joukkueessa on myös paljon tuttuja pelaajia viime keväältä, sillä ryhmään valittiin peräti 14 maailmanmestaria. Leijonat kilvoittelee turnausvoitosta perinteiseen tapaan Ruotsin, Tsekin ja Venäjän kanssa. Vastustajista etenkin Venäjä lähettää turnaukseen kivikovan joukkueen, joten Leijonien turnausvoitto tulee olemaan piukassa. Leijonat kohtaa Venäjän torstaina, Tsekin lauantaina ja turnaus huipentuu sunnuntain Ruotsi-otteluun. Leijonien ottelut esitetään Ylen TV2-kanavalla.

Leijonien matkaa seurataan Ylen kanavilla sekä Yle Areenassa aina MM-kisojen kynnykselle asti.

Liverpool ja Manchester City kohtaavat Valioliigan kärkikamppailussa

Urheiluviikon todellinen huipentuma koetaan sunnuntaina 18:30, kun Valioliigassa nähdään absoluuttinen kärkikamppailu Liverpoolin ja Manchester Cityn välillä. Vaikka kautta on pelattu vasta vajaa kolmasosa, niin ottelu on etenkin vierasjoukkue Manchester Citylle tärkeä, silä eroa sarjan kärjessä porskuttavaan Liverpooliin on jo kuusi pistettä. Ja mikä olisikaan Citylle makoisampaa kuin kaventaa eroa raapimalla voitto Anfield Roadilta? Se on tosin helpommin sanottu kuin tehty, sillä Liverpool on ollut aivan tolkuttomassa lyönnissä ja osoittanut rautaista selkärankaa kääntämällä otteluita voitoksi jouduttuaan ensin vaikeaan paikkaan.

Viasat näyttää Valioliigaa kanavillaan sekä Viaplay-palvelun kautta.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.