Urheilukalenteri: Jokereita ja ampumahiihdon MM-kisoja viikon ohjelmistossa

Viikon urheilutarjonta keskittyy tällä viikolla jälleen monipuolisesti talvilajeihin. Ei tule kuitenkaan unohtaa Valioliigan entistä kiivaammaksi muuttuvaa mestaruustaistelua, jonka kannalta on luvassa monta tärkeää ottelua. Ampumahiihdon MM-kisat ovat suomalaisille viikonloppuna varmasti ykkösjuttu.

Maanantain ykkösjuttu on Jokereiden ja Torpedon välinen viides playoff -ottelu. Vähämaalisessa sarjassa Jokerit on pudonnut jo 3-1 tappiolle. Kolmen voiton putki on nyt luotava, jotta pelit KHL:ssä jatkuvat. Pahimmassa tapauksessa Jokereiden toinen KHL-kausi päättyy jo tänään ennen iltayhdeksää. Viasat ja Viaplay näyttävät ottelun suorana lähetyksenä Ilmalan hallista.

Urheilukalenteri ehdottaa Valioliigaa Mestarien liigan korvikkeena

Tiistaina illalla ei ole tällä viikolla Mestarien Liigaa luvassa. Pientä balsamia haavoille tuovat kuitenkin Valioliigan kaksi ottelua. Leicester hakee jälleen täyttä pistepottia isännöidessään West Bromia kotikentällään. Chelsea pyrkii kasvattamaan pisteputkeaan vieraskentällä Norwichia vastaan.

Keskiviikkona Liverpool pyrkii saamaan revanssia Man Citysta Valioliigan puolella. City pääsi pilkkujen jälkeen juhlimaan Cupin voittoa sunnuntaina. Samaan aikaan käydään West Hamin ja Tottenhamin välinen ottelu. Jos Jokerit kaivaa tänään voiton, on keskiviikkoon luvassa myös kuudes playoff -kamppailu tällä kertaa Torpedon kotikentällä.

Mainos alkaa

Ampumahiihdon MM-kisat pyörähtävät käyntiin

Torstaina käydään ensimmäinen osa ampumahiihdon MM-kisoja. Sekaviesti pyöräyttää kisat käyntiin kello 16.00 YLE:n kanavilla. Iltaohjelmaa löytyy muunmuassa koriksen Euroliigasta, jossa Khimki isännöi Barcelonaa.

Perjantana nähdään toivottavasti seitsemäs ja ratkaiseva Jokerien ja Torpedon välinen ottelu. Jos ei nähdä, niin viikonloppuun kannattaa asennoitua ampumahiihto ja jalkapallo mielessä.

arsenal leicester welbeck pallomeri.net

Mestaruustaisto käy kuumana Valioliigassa

Lauantain ykkönen on Lontoon Derby, jossa Tottenham ja Arsenal lyövät elintärkeässä Valioliiga -ottelussa yhteen. Myös Leicester on pelivuorossa kun he matkaavat Watfordin vieraaksi.

Sunnuntain aamuna hiihdetään hiihdon todellinen kuninkuuskilpailu Vasalopet, jossa hiihtäjät tarpovat kohtalaisen 90 kilometrin lenkin. Tämä tapahtuma on nähtävissä Nordicbetin sivustolta.

Ilta kannattaa viimeistellä huippugolfin merkeissä kun World Golf Championship -kauden ensimmäisessä osakilpailussa Floridassa ratkaistaan mestaria. Kaikki maailman parhaat pelaajat ovat kisassa mukana.

 

Pallomeri Urheilukalenteri