Urheilukalenteri: Jalkapallon superviikko käyntiin!

Mestarien liiga
uefa champions league atletico madrid mestarien liiga jalkapallo pallomeri.net

Urheiluviikon suurimmat kohokohdat nähdään vihreällä alustalla jalkapallon merkeissä. Luvassa on niin Mestarien Liigaa, Eurooppa Liigaa kuin huipputapahtumia Englannin ja Espanjan kentiltä. Lumilajien ystäviä hemmotellaan toista viikkoa peräkkäin ampumahiihdon MM-kisojen merkeissä.

Maanantain ohjelma urheilukalenterin parissa on melko hiljainen. KHL:n pudotuspeleissä käynnistyy sarja Dynamo Moskovan ja Pietarin SKA:n välillä. Paljon muuta hyvää tekosyytä TV:n ääressä olemiseen ei tunnu löytyvän. Mutta tiistai korjaa ongelman korkojen kera!

Mestarien Liigan toiset osaottelut käyntiin!

Tiistai on toivoa täynnä. Snookerin ystäville ohjelmaa on jo kello 15 kun World Grand Prix alkaa Eurosportin kanavilla. Lisäksi hyvänä lämmittelynä iltaa varten voi käyttää painin EM-kisojen alkamista. Mutta illalla tärähtää oikein tuutin täydeltä!

Mestarien Liigan toiset osaottelut pyörähtävät liikkeelle neljännesvälierissä. Real Madrid saa Santiago Bernabeulle vastaansa AS Roman ja Wolfsburg kotiareenalleen Gentin. Ottelut näkyvät Viasatilla ja YLE:llä. YLE:n tv-peli on Realin ja Roman kohtaaminen.

Keskiviikkona ampumahiihdon MM-kisat palaavat parin päivän tauolta. Luvassa on niin naisten kuin miesten normaalimatkat. Naiset hiihtävät kisansa keskiviikkona ja miehet torstaina. Keskiviikon iltaan on tarjolla jälleen Mestarien liigaa. Jo kello 19.00 käynnistyy Zenitin ja Benfican välinen ottelu. Illan herkkupalana toimii Chelsean ja PSG:n toinen kohtaaminen.

Urheilukalenteri ehdottaa: Torstaina voimme jatkaa jälleen jalkapallon parissa?

Eikä se huvi pelkkään “Champpariin” lopu. Torstaina jatkuu Europa Leaguen pudotuspelit. Vahvassa vireessä olevat Borussia Dortmund ja Tottenham ottavat mittaa toisissaan Nelonen Pron taajuuksilla kello 19.55 ja heti perään käynnistyy kohtalaisen spesiaali klassikko samassa kilpailussa kun Liverpool saa vieraakseen ManU:n.

Perjantaina hiihdellään naisten viestiä ampumahiihdossa ja pikaluistelun maailman cupia olisi tarjolla YLE:n kanavilla. Myös painin EM-kisat kuuluvat ohjelmistoon.

Viikonlopulle kannattaa laittaa kalenteriin YLE:n urheiluviikonloppu, joka tarjoaa muun muassa Jääpallon SM-finaalia sekä klassikon Cocksin ja Dickenin välillä. Ampumahiihtoa, pikaluistelua ja painia on luvassa lähes aamusta iltaan. Snookerissa ollaan jo finaalivaiheissa Eurosportilla ja jalkapallon eri sarjoja pelataan monipuolisesti. Englannissa pelataan niin Valioliigaa kuin FA Cupia.

NHL ja NBA ottelut tulevat tietysti myös fiksuun aikaan, joten katsottavaa riittää aamusta iltaan! Urheilukalenteri löytyy alla olevasta buttonista.

PALLOMERI.NET URHEILUKALENTERI