Urheilukalenteri: UCL-välierät ja jääkiekon MM-kisat viikon helminä!

Urheilukalenteri: UCL-välierät ja jääkiekon MM-kisat viikon helminä!

Tuleva urheiluviikko tarjoaa kirjaimellisesti jokaiselle jotakin. Jääkiekon MM-kisat tärähtävät eetteriin loppuviikosta, mutta ennen sitä on aika ratkaista jalkapallon Mestarien liigan finaalipari!

Onhan luvassa myös tietenkin pudotuspelejä NBA:n sekä NHL:n puolella, joten takamuksen voi asettaa tukevasti kiinni sohvaan – koko viikko tulee!

Mestarien liigan välierät – toiset osaottelut

Ketkä pelaavat Mestarien liigan finaalissa Kiovassa 26. toukokuuta? Tähän kysymykseen saadaan vastaus tiistaina ja keskiviikkona, kun edessä ovat välierien toiset osaottelut.

Tiistaina irti pääsevät Real Madrid ja Bayern München. Ensin mainittu sai Saksassa pelatussa avausosassa tililleen arvokkaat vierasmaalit ja ottelu päättyi 1-2. Kyseessä on kuitenkin Bayern München, joten mikä tahansa on mahdollista, eikä Realin finaalipaikka suinkaan ole kirkossa kuulutettu.

Keskiviikon ottelussa AS Roma lähtee kotikentällään kirimään Liverpoolin 5-2-johtoasemaa kiinni. Barcelonaa vastaan suoritettu ihmenousu puolivälierissä kuitenkin osoitti, että tässäkään otteluparissa finaaliin etenevää joukkuetta ei kannata huudella ennen kuin toiset 90 minuuttia on pelattu.

Ti 1.5. klo 21:45 Real Madrid – Bayern München (Viasat, Viaplay)

Ke 2.5. klo 21:45 AS Roma – Liverpool (Viasat, Viaplay)

Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina

Joka keväinen perinne on taas täällä – ja kaikkihan me näitä kisoja olemme odottaneet. Leijonien maanantaina julkaisema MM-joukkue näyttää hyvinkin salonkikelpoiselta, joten jälleen mitalitoiveet löytävät tiensä ihmisten mieliin. Olisiko tämä Leijonien historian kolmannen MM-kullan vuosi?

Varsin painava sanansa sanottavana on kuitenkin varmasti muiden muassa Connor McDavidin tähdittämällä Kanadan joukkueella sekä 16 NHL-pelaajan vahvuisella Ruotsilla. Unohtamatta tietenkään Patrick Kanen USA:ta, tai Venäjän tähtisikermää.

Leijonien pelit kisoissa alkavat lauantaina 5. toukokuuta, kun vastaan asettuu A-tasolla debytoiva Etelä-Korea. Joukkueet kohtasivat Pyeongchangin olympialaisten puolivälierissä helmikuussa ja tuolloinhan Suomi joutui tekemään täyden päivätyön lunastaakseen välieräpaikan. Ottelu päättyi lopulta 5-2, mutta päätöserään lähdettiin tiukassa 3-2-tilanteessa.

Joukkue saakin Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen, Mikael Granlundin ja Mikko Rantasen johdolla olla hereillä heti alusta saakka.

Avausviikonlopun yksi ehdottomasti mielenkiintoisimpia otteluita on luvassa jo avauspäivänä perjantaina, kun USA ja Kanada iskevät yhteen

Pe. 4.5. klo 17:15 USA – Kanada (C More)

La 5.5. klo 17:15 Suomi – Etelä-Korea (C More)

HUOM! NordicBet hemmottelee kiekkofaneja tarjoamalla ilmaisen live streamin kaikkiin MM-kisojen otteluihin. LUE LISÄÄ

Jääkiekon MM-kisojen otteluohjelman, lohkojaot sekä aikataulut yleisesti löydät sivuiltamme TÄSTÄ LINKISTÄ.

Koko viikon kattavan urheilukalenterin pariin puolestaan pääset tuttuun tapaan TÄSTÄ.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut