Urheilukalenteri: Jääkiekon MM-kisat huipentuvat tällä viikolla!

Leijonat urheilukalenteri Suomi-Saksa Kakon NHL-vihjeet Kaapo Kakko USA-Suomi

Jääkiekon MM-kisojen jännittävimmät hetket ovat käsillä. Katso Urheilukalenteri-osiosta, miten Leijonat nähdään kaukalossa tulevalla viikolla.

Jääkiekon MM-kisoissa ratkaistaan maailmanmestari

Jääkiekon MM-kisoissa kruunataan alkuviikosta alkulohkovaihe ja jo torstaina vauhtiin pääsevät pudotuspelit. Puolestaan viikonloppuna pelataan välierät ja mitalipelit, joten luvassa on todellista lätkäherkkua koko viikon ajan.

Leijonat nähdään tulessa ainakin kahdesti, sillä tiistaina vastassa on Saksa ja torstaina puolestaan puolivälierä. Mikäli torstaina irtoaa voitto, niin Suomi on tulessa myös sekä lauantaina että sunnuntaina.

Tiistaina pelataan myös kaksi todellista herkkupalaa, kun Kanada kohtaa USA:n ja Ruotsi kohtaa tappiottoman Venäjän.

Kaikki MM-kisojen ottelut näet ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, niin saat sen kätevästi auki TÄSTÄ!

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.