Urheilukalenteri: Jääkiekon MM-kisat täyttävät tämän viikon tarjonnan

Urheilukalenteri: Jääkiekon MM-kisat täyttävät tämän viikon tarjonnan

Urheilukalenteri kokoaa viikoittain kaikki viikon kuumimmat ottelut samalle sivulle. Urheilukalenterista näet kaikki viikon kuumimmat ottelut ja niiden lähetysajat.

Jääkiekon MM-kisat ovat täydessä vauhdissa koko viikon

Lätkän MM-kisat kiinnostavat ihmisiä ja sen vuoksi tämä viikko on penkkiurheilijoille antoisaa aikaa. Nimittäin jokaisena päivänä pelataan useampikin ottelu. Kaiken lisäksi myös Leijonat ovat tulessa peräti neljänä päivänä, sillä vastaan asettuu niin USA:ta, Isoa-Britanniaa, Tanskaa ja Ranskaa.

Tällä viikolla haetaankin lopullisia asetelmia alkulohkoon, joten panoksia riittää, sillä mitä parempi sijoitus tulee, niin sitä helpompi kaavio on todennäköisesti on luvassa.

Kaikki MM-kisojen ottelut näet ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, niin saat sen kätevästi auki TÄSTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Voittaako Manchester City kolmannen pokaalin?

Viikonloppuna Valioliiga-mestaruuden pokannut Manchester City hakee kruunua kaudelleen lauantaina, kun joukkue kohtaa FA Cupin finaalissa Watfordin. Cityn tilille on kertynyt Valioliigan mestaruuden lisäksi myös Liigacupin voitto, joten FA Cup varmistaisi seuralle triplan tältä kaudelta. Tuo sinetöisi entisestään joukkueen asemaan Englannin hallitsijana.

Manchester Cityn ja Watfordin välisen ottelun saat katsottua ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut