Urheilukalenteri: Perjantai on Huuhkajien historian suurin ilta – Tappara heiluttaa Suomen lippua CHL:n playoffeissa

Urheilukalenteri: Perjantai on Huuhkajien historian suurin ilta – Tappara heiluttaa Suomen lippua CHL:n playoffeissa

Huuhkajien historian suurin viikko on käsillä. Urheilukalenteri tarjoaa ainutlaatuisen viikon tärkeimmät aikataulut urheilufanaatikolle.

Huuhkajilla kaikkein aikojen mahdollisuus varmistaa kisapaikka

Perjantaina koko Suomen urheilukansa hiljentyy televisioiden ääreen ja kisakatsomoihin ympräri maan, kun Huuhkajat astelee loppuunmyydyn stadionin eteen Helsingissä ja yrittää huipentaa huikean matkansa, joka on vienyt joukkueen jo äärimmäisen lähelle historiallista arvokisapaikkaa. Suomi saa vastaansa Liechtensteinin ja ottelu näytetään Viasatin palveluiden lisäksi myös Neloselta perjantaina klo 19 alkaen.

Viasat esittää Huuhkajien kaikki ottelut maksukanavillaan, Viaplay-palvelussa ja ilmaiseksi Viafree-palvelussa.

Tappara ainoana suomalaisjoukkueena CHL:n jatkopeleissä

Maaottelutauon jälkeen kalenteriin palaa myös Champions Hockey League, joka on edennyt playoff-vaiheeseen. Mukana on enää 16 joukkuetta ja suomalaisväriä on mukana enää Tapparan verran. Tappara kohtaa kaksiosaisessa ensimmäisen playoff-kierroksen otteluparissa sveitsiläisen Zugin. Tappara pääsee aloittamaan kotona ja ensimmäinen osaottelu pelataan tiistaina klo 18:50 alkaen.

Ottelun näet ilmaiseksi suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta! Lähetyksen pariin pääset TÄSTÄ LINKISTÄ!

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut