Urheilukalenteri: Veritas-stadionilla pelataan isoin panoksin – Huuhkajat kohtaa Armenian, Inter ja KuPS ratkaisevat mestaruuden

Lukas Hradecky Suomi Huuhkajat Urheilukalenteri Palloliitto / Pallomeri.net

Huuhkajat kohtaa Armenian EM-karsinnoissa. Mitä muuta viikko tarjoaa? Kaikki vastaukset löydät Urheilukalenteri-osiosta?

Huuhkajien suuri mahdollisuus Armeniaa vastaan

Panokset ovat kovat, kun Huuhkajat ja Armenia iskevät yhteen Veritas-stadionilla. Ne olisivat vielä kovemmat ilman Huuhkajien huonosti mennyttä Bosnian retkeä, mutta joka tapauksessa kyseessä on ottelu, jonka voittaminen veisi Suomen aimo askeleen verran lähemmäksi historiallista EM-kisamatkaa. Päänvaivaa valmentaja Markku Kanervalle aiheuttaa Paulus Arajuuren ja Tim Sparvin vammat, kun taas Armenialta puuttuu maan ykköstähti Henrikh Mkhitaryan. Tiistai-illan huippuottelu alkaa klo 19:00.

Viasat näyttää Huuhkajien kaikki ottelut kanavillaanViaplay-palvelun kautta sekä ilmaiseksi Viafree-palvelun kautta.

Veikkausliigan draaman kaari huipentuu kauden viimeiseen otteluun

Veritas-stadion toimii näyttämönä myös Veikkausliigan huipennukselle. Ylemmän loppusarjan otteluohjelman laatija voi antaa itselleen häveliään selkääntaputuken siitä, että sarjan viimeiselle kierrokselle on saatu ottelu, jossa voittaja vie kultaa. Vierasjoukkue KuPSilla on toki takataskussaan iso etu, sillä kuopiolaisten kahden pisteen etumatka sarjataulukossa takaa sen, että heille riittää kultamitaliin myös tasapeli. Joka tapauksessa mestaruus kuitenkin ratkeaa kauden päätösottelussa, joka potkaistaan käyntiin lauantaina klo 15:00.

Ruutu+ näyttää kaikki Veikkausliigan ottelut.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.


Joukkueet: ,,