Urheilukalenteri: Huuhkajat kohtaa Armenian EM-karsinnoissa

Nations League Suomi-Kreikka Liechtenstein-Suomi Bosnia urheilukalenteri jalkapallon EM-karsinnat Virossa Malta Huuhkajat Suomi jalkapallo / Pallomeri.net

Huuhkajat jatkaa EM-karsintojaan Armeniaa vastaan. Urheilukalenteri näyttää aikataulut myös muihin viikon herkullisimpiin matseihin.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.

Huuhkajat joutuu kovaan paikkaan Armeniassa

Suomen maajoukkue kärsi EM-karsintojen avausmatsissa tappion, kun Italia oli kotikentällään vahvempi numeroin 2-0. Nyt edessä on pari astetta helpompi ottelu, vaikkakin Armenia on todella ikävä vastus. Nyt varaa pistemenetyksiin ei enää ole, sillä kaksi tappiota heti EM-karsintojen kärkeen olisi surkea alku.

Armenia-Suomi-ottelu näkyy ilmaiseksi Viafree.fi-sivuston kautta. Kamppailu pyörähtää käyntiin klo 19:00.

Liigan puolivälierissä ratkaistaan välieräjoukkueita

Liigassa saadaan todennäköisesti tällä viikolla selville ensimmäiset välieräjoukkueet, sillä ohjelmassa on kolmannet, neljännet, viidennet ja kuudennet ottelut. Näin ollen sarjat ratkeavat, mikäli ne eivät etene legendaariseen seitsemänteen otteluun.

Vahvimpina suosikkeina sarjoissa ovat Tappara ja Kärpät, jotka veivät nimiinsä kaksi ensimmäistä peliä. Myös HPK johtaa ottelusarjaansa voitoin 2-0, joten TPS on todella kovan haasteen edessä. Sen sijaan Pelicansin ja HIFK:n välisessä sarjassa on kaikki auki, sillä voitot ovat 1-1.